2777
2789
عنوان

ارزش به دختر موقع ازدواج به چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست

قدیمیا میگن بختت سفید باشه والا تو هر موردی که گفتی من بدبختی و خوشبختی دیدم خدا باید برای آدم بخواد و انتخابت درست باشه تا خوشبخت بشی به جهیزیه و توقع نیست

واقعا بعضیا بختشون سفیده الان زن داداش من اصلا جهاز نیاورد و قیافه ی جذابی هم نداره ولی اخلاقش خوبه خداروشکر همه عزت و احترامش به اونه

دوستم با کلی جهیزیه و ارث خونه ی پدری ازدواج کرد اصلا خوشبخت نبود و طلاق گرفت همچیش عالی بود

به انسانیتشه.جهاز و مهریه و قیافه واسه دوماه اوله.چه مرد چه زن

یکی بیاد اینارو به خانواده من بگه!حس میکنم دارن روی من قیمت میذارن

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جهاز خیلی خوب بردم شوهرمم ده بار خواستگاری اومد و واسطه فرستاد اما پشیمونم این چیزا ضامن خوشبختی ...

میشه بپرسم چرا پشیمونی؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
فهم طرف مقابل فقط مهم که متاسفانه خیلی ها ندارن

دقییییییقا،به نظرم مهم اینه که هر دوطرف فهمیده و انسان باشن

به سیاستشه  

حالا اگر یکی سیاست بلد نبود حقشه که سختی بکشه؟؟به نظرم باید طرف مقابل آدم و خدا ترس باشه

دوموردم ک گفتی هست تعجب نکن اینجا همه چیز و همه جوره هست، تو باارزشی مهم اینه شک نکن

بله درسته فقط خدا کنه طرف مقابل هم اینو بفهمه و ظاهر بین نباشه!

من ساده گرفتم خیلی ساده علی الرغم موقعیت های عالیم اوایل ازدواجم خیلی سخت بود به خاطر دخالت دیگران ه ...

خداروشکر،این چیزارو میشنوم حالم خوب میشه،الهی همیشه با همسرت عاشقانه و خوشبخت کنار هم زندگی کنید⁦♥️⁩

حس میکنم نامزدم آدم خوبیه ولی میترسم خانوادم با بعضی رفتارها کاری کنن بهش بربخوره و به دل بگیره!

دیشب برادرم رفتار زشتی با پدر نامزدم داشت(البته لحنش بد بود)و پدرش به شدت ناراحت شد 😔

از نظر خانواده های بیشعور ایرانی ارزش دختر به تو سری خور بودنشه ینی کم‌توقع باشه هیچی نخواد اهل ...

بله بعضی خانواده ها واقعا این طرز فکرو دارن

واسه همین نظر من اینه که باید با خانواده ای وصلت کرد که شعور داشته باشن که حتی اگر کم توقع بودی اینو توی سرت نکوبن،چون آدمی که بیشعور باشه عوض بشو نیست و شرایط و موقعیت هم روش اثری نداره

بعدم به پشت وتکیه گاهم هست چ تو ازدواج و چه طلاق تکیه گاه مهمه واینکه ادم قدر خودش و خانوادشو بدونه& ...

در بعضی موارد بله،ولی همیشه نه چون دختری که پشتو پناه نداره نباید به این خاطر بدبختی و حقارت بکشه!به نظرم خیلی مهمه که با کی وصلت میکنیم

خداروشکر،این چیزارو میشنوم حالم خوب میشه،الهی همیشه با همسرت عاشقانه و خوشبخت کنار هم زندگی کنید⁦♥️⁩ ...

عزیزدلم😍😍😍مرسییییی.الهی همیشه حال دلت خوب باشه.مرسی از دعای قشنگت زندگی

من قبلا تجربه یه جدایی تو نامزدی داشتم که سه ماه بود به حدی اسیب دیدم به خودم گفتم اینبار به موقعیت شغلی توجه نمیکنم اونموقع خیلی تامین بودم ولی نه دلم اروم بود نه خیالم از عشق و یا زندگی.هفت روز هفته خونمون مختلف میرفتن میومدن همه موقعیت های بالا غیر ازدوسه  تاشون بقیه بدرد نمیخوردن اون دوسه تاهم فرشته بودن هرجا هستن عاقبت بخیر باشن.ولی همسرم که اومد بااینکه موقعیتش پایینتر ازونا بود مهرش به دلم افتاد و خانوادش خیلی ازارمون دادن از رو حسادت اطرافیان و دخالت خودشون.نمیشه گفت بحثی نبود بحث هم بود ولی برای هم لااقل تب میکردیم و الانم که ازدواج کردیم خداروشکر هنوز مثل روز اولیم و بوی هم بهمون نخوره دیوونه میشیم اخلاق و شعور خیلی مهمه اوایل دخالت ها زیاده خیلی خیلی فشار زندکی سخت میشه ولی باهم گلیمتون رو بیرون میکشید و هردوتون روش زندگی رو یاد میگیرید (به مو هم برسه پاره نمیشه فرقش با زندکی و انتخاب از روی موقعیت همینه)

اینکه هیچیتون رو به خانواده ها نباید بگید حتی بحث و ....

و باخانوادت صحبت کن بگو باایشان ازدواج نمیکردم باکسی دیگه ازدواج نمیکردم و دائم از احترام هاش بهت براشون تعریف کن بلخره عادت میکنن و اگه میبینی احترام نمیگیرن سعی کن زیاد همسرتو روبرو نکنی که بعدا دچار مشکل نشن اگه زمانی هم متوجه شدو خیلی اصرار کردو عصبانی بود پشتش دربیا پشتشو هیچوقت خالی نکن بهش بگو اخلاقشون اینطوره جدی هستن قصدی ندارن مهم منو توییم و تو ابراز عشقت هیچوقت رودروایسی نکن(((((((( هرچی بکاری همونو درو میکنی ))))))))))

(((((و همیشه موقع عصبانیت و بحث بگو میفهممت درکت میکنم دوستیم باهم الان عصبانی ام دلیلی نداره نخامت هرجا بری میخوامت ولی میخوام حرفامو باهات بزنم چون تورو فقط دارم به تو نگم به کی بگم رفیق من تویی....)))))(خودش همیشه اینطور اروم میشه اینارو هیچوقت فراموش نکن)

مرسی که فرشته ای 

عزیزدلم😍😍😍مرسییییی.الهی همیشه حال دلت خوب باشه.مرسی از دعای قشنگت زندگی من قبلا تجربه یه جدایی ت ...

ما شریطمون تقریبا شبیهه،منم سابقه جدایی در دوران نامزدی رو دارم و خیلی آسیب دیدم!

واقعا هم که خیلی از مشکلاتمون به اطرفیا برمیگرده وگرنه ما به هم فشار خاصی نمیاریم ولی از سمت خانواده ها هردو تحت فشاریم

ممنون از راهنماییت،حتما از حرفات استفاده میکنم،الهی زندگیت همونی بشه که میخواید

برامون خیلی دعا کن خانومی،واقعا بهش احتیاج داریم

بی احساس بی عاطفه س سرده ازلحاظ جنسی  لجبازه و چیزایی که نمیشه گفت

با اینکه برای رسیدن بهت این همه تلاش کرد ولی باز هم بی احساسه؟؟

دوسِت که داره؟؟هوم؟