2777
2789
عنوان

ارزش به دختر موقع ازدواج به چیه؟

513 بازدید | 45 پست

به جهازشه ؟به توقع های آنچنانیشه ؟به کم توقعی ولی خوش رفتاریشه؟به مهریه بالا گرفتنشه؟به چیه دقیقا؟

اینجا کسی هست که علی رغم جهاز خوب بردن و سخت بله گفتن به همسرش از ازدواجش پشیمون شده باشه؟

یا کسی هست که جهاز نبرده باشه و راحت بله داده باشه و فقط بخاطر شخصیت آقا با اون ازدواج کرده باشه ولی پشیمون شده باشه؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

هعی من بی شوعر اینجا چیکار میکنم

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به انسانیتشه.جهاز و مهریه و قیافه واسه دوماه اوله.چه مرد چه زن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
ب شعور خانواده همسرشه تو دختر شاه باش  بیوفتی زیر دست ادم بیشعور تحقیرت میکنه وگرنه همه دختر ...

خودم هم همین نظرو دارم،ولی خیلیا میگن نه،دختر باید سخت بگیره تا قدرشو بدونن😕یعنی یه مردی که سطح شعورش انقدر پایینه با سخت گرفتن بهش تغییر رفتار میده و دیگه بیشعور نیست؟؟😑

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

من ساده گرفتم خیلی ساده علی الرغم موقعیت های عالیم اوایل ازدواجم خیلی سخت بود به خاطر دخالت دیگران هرکدوم به یه شکل و به خاطر ساده گیری خودم بود ولی اصل مطلب پسر هست که درکش کردم و قدرمو میدونه و عاشق همیم شکر خداجون و ببخشید دوستان از همگی😐(ماشاءالله🤭)

اینم بگم که شعور و اخلاق برای یه زندگی میمونه

و الانم اکثر پسرا تحت فشارن طبیعیه

از نظر خانواده های بیشعور ایرانی

ارزش دختر به تو سری خور بودنشه

ینی کم‌توقع باشه

هیچی نخواد

اهل سختی باشه

قانع باشه

کلفت باشه

همه رو در نظر بگیره غیر خودش

شوهر داری و بچه داری بلد باشه و کاری غیر اینا نکنه

عینی به برده که حقوق هم نداره زندگی‌کنه