2777
2789
عنوان

شب خاب عجیبی دیدم

151 بازدید | 11 پست

پیدک باردارم رفتم سونو جنسیتو نگفتن نمیدونم چرا ولی خلاصه ما جنسیتو نفهمیدیم

خلاصه بعد ک گذشت دیگه تک و تنها رفتم بیمارستان زایمان کنم (برام عجیبه سر زاینم اصلااااا درد نداشتم تو خواب) بچه دنیا اومد یه پسر خوشگل و ناز بود پرستار گفت خودتو جمع‌ کن بهش شیر بدی و به بچم شیر دادم وحس خوب و عجیبی داشتم

همش میگفتم بزار شوهرم بیاد سوپرایزش کنم

تعبیرش جیه؟  

"کوردها با تاریخ و فرهنگشون شناخته می‌شن، ولی شما ......... ها فقط با فحش و تنش چوب دست در خیابان!" و این است تفاوت ذات و فرهنگ ما و ......ها🟢🌞🔴 دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

بارداری؟

نه

"کوردها با تاریخ و فرهنگشون شناخته می‌شن، ولی شما ......... ها فقط با فحش و تنش چوب دست در خیابان!" و این است تفاوت ذات و فرهنگ ما و ......ها🟢🌞🔴 دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

کلا فکر که خرابه کلی خوابهای عجیب غریب آدم میبینه منم هرشب خواب های مختلفی میبینم اوایل استرس داشتم حتی تو تعبیر ماههای قمری نگاه میکردم ببینم معنیش چیه الان زدم به بیخیالی صدقه بده و بگو خدایا هرچی خیره برام پیش بیار

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

اخیرا ناراحتی ای چیزی داشتی؟ منظورم درد نیست ها منظورم غصه و دلخوری یه.

اره

صدقه بده

خاب بدی هست؟ 

کلا فکر که خرابه کلی خوابهای عجیب غریب آدم میبینه منم هرشب خواب های مختلفی میبینم اوایل استرس داشتم ...

اره انشالله 

اون فکر بد و نگران کننده به شکل بارداری در خواب تجلی کرده و به دنیا آوردن بچه یعنی آرزوتون اینه که مشکل به زودی حل بشه و به نحو خوبی هم حل بشه. پسر کاکل زری نشونۀ اینه که میخواهید مشکل ختم به خیر بشه. خواستۀ شما درخصوص اون فکر ناراحت کننده به این شکل در خواب شما ظاهر شده. سعی کنید از اون فکر بیرون بیایید. چیز بدی در خوابتون وجود نداره. خوش باشید.