2777
2789
عنوان

جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 71 پست
عزیزم اگه دستگاه خوبی بزاری مطمئنه و باید تا ۴۰ روز بعد دستگاه جلوگیری حتما داشته باشی و هر ۳ تا ۶ م ...

طبیعی بودین؟من سزارین بودم ۶۰ روز بعد زایمان گذاشتم عفونت سدید گرفتم حتی رفتم فریز کردم ...دکتر گفتا واس سزارینا زود نمیزاریم من اصرار کردم توروخدا برام ایودی بزار میترسم

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
طبیعی بودین؟من سزارین بودم ۶۰ روز بعد زایمان گذاشتم عفونت سدید گرفتم حتی رفتم فریز کردم ...دکتر گفتا ...

بله من دوتا طبیعی زایمان کردم الان دخترم تازه ۳ روزه رفته تو ۴ ماه

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی بودین؟من سزارین بودم ۶۰ روز بعد زایمان گذاشتم عفونت سدید گرفتم حتی رفتم فریز کردم ...دکتر گفتا ...

پس برا من نمیشه..واژن من دائم العفونته😥 فرت و فرت عفونت میگیره

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
عزیزم اگه دستگاه خوبی بزاری مطمئنه و باید تا ۴۰ روز بعد دستگاه جلوگیری حتما داشته باشی و هر ۳ تا ۶ م ...

اگه برم دکتر برام بزاره دستگاه رو باید خودم بگیرم؟و اینکه من الان 37 روزه زایمان کردم خونریزی هم ندارم بدون خونریزی دستگاه میزارن؟شنیدم هنگام پریودی میزارن که

بهداشت بهم گفت تا 4 ماه بهتره دستگاه نزاری نمیدونم چرا

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

البته باید بعد از دستگاه چرک خشک کن استفاده کنید منم خوردم قرصشو

پس برا من نمیشه..واژن من دائم العفونته😥 فرت و فرت عفونت میگیره

اره منم فرت فرت عفونت میگیرم  ولی دیگه بخاطر جلوگیری مجبورم تحمل کنم

اگه برم دکتر برام بزاره دستگاه رو باید خودم بگیرم؟و اینکه من الان 37 روزه زایمان کردم خونریزی هم ندا ...

من پریود نبودم گذاشت بعد گذاشتنش تا ۳ روز لکه بینی میفتی بعد پری میشی....و پری های من سنگین شد مث اوایل نیس خیلی  شدید شده 

اره منم فرت فرت عفونت میگیرم  ولی دیگه بخاطر جلوگیری مجبورم تحمل کنم

ببخشید عزیزم دستگاه رو میزارن تو رحم؟ ینی امکان بارداری اصلا وجود نداره

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
اگه برم دکتر برام بزاره دستگاه رو باید خودم بگیرم؟و اینکه من الان 37 روزه زایمان کردم خونریزی هم ندا ...

بزار ۴۰ روز پر بشه و بله بدون خونریزی هم میزارن منم خونریزی نداشتم که دستگاه گذاشتم نه وستگاه رو دکتر داره و هزینه شو ازت میگیره یعنی مول دستگاه رو 

بزار ۴۰ روز پر بشه و بله بدون خونریزی هم میزارن منم خونریزی نداشتم که دستگاه گذاشتم نه وستگاه رو دکت ...

مرسی گلم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
عزیزم منم 25روزه طبیعی زایمان کردم الا دیگه خونریزی ندارم بخیه هم نخوردم میتونم بنظرت نزدیکی داشته ب ...

بله عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

ببخشید عزیزم دستگاه رو میزارن تو رحم؟ ینی امکان بارداری اصلا وجود نداره

هورمون ترشح میکنه دستگاه ک باعث جلوگیری میشه ....ولی همیشع ب ی روش بسنده نکن اگه خیلی میترسی میتونی هم ایودی بزاری هم کاندوم دگ مطمعنی یکیش کار نکرد اون یکی جلوشو بگیره

من پریود نبودم گذاشت بعد گذاشتنش تا ۳ روز لکه بینی میفتی بعد پری میشی....و پری های من سنگین شد مث او ...

اره منم این طوری شدم

هورمون ترشح میکنه دستگاه ک باعث جلوگیری میشه ....ولی همیشع ب ی روش بسنده نکن اگه خیلی میترسی میتونی ...

اره همین کارو میکنم