2777
2789
عنوان

جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 71 پست
هورمون ترشح میکنه دستگاه ک باعث جلوگیری میشه ....ولی همیشع ب ی روش بسنده نکن اگه خیلی میترسی میتونی ...

اره واقعا عالیه

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریود نبودم گذاشت بعد گذاشتنش تا ۳ روز لکه بینی میفتی بعد پری میشی....و پری های من سنگین شد مث او ...

عزیزم یه مدت پریود شدید میشه یا دیگه تا وقتی دستگاه را داری تو بدنت همینجوریه؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم یه مدت پریود شدید میشه یا دیگه تا وقتی دستگاه را داری تو بدنت همینجوریه؟

ن گلم من الان یسالو یه ماهه دارم همیشه زیاده پری هام....و این ک بگم چون هورمون توبدن زیاد میشه بخاطر ایودی ادم اکثر اوقات عصبانیه دوس داری یکیو جر بدی😂😂😂😂😂😂

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
ن گلم من الان یسالو یه ماهه دارم همیشه زیاده پری هام....و این ک بگم چون هورمون توبدن زیاد میشه بخاطر ...

وااااااااااااای جدی میگی.من نزدیک پریودم که میشه خیلی گند اخلاق میشم.شوهرم همش میناله از اخلاقم.خخخخخخخ.خدا به دادم برسه.آخه من سه تا بچه دارم دیگه نمیخوام.قراره دستگاه بذارم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

وااااااااااااای جدی میگی.من نزدیک پریودم که میشه خیلی گند اخلاق میشم.شوهرم همش میناله از اخلاقم.خخخخ ...

چیکار کنی ۳ تا بچه گرونی کرونا پریودی ...‌والا تحملمون زیاده ماها....اره بزار انشالله ک نتیجه خوب ببینی 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
ن گلم من الان یسالو یه ماهه دارم همیشه زیاده پری هام....و این ک بگم چون هورمون توبدن زیاد میشه بخاطر ...

عزیزم ایودی هورمونی گذاشتی شما ؟؟مسی اونجور نیس

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
۲۱سالته؟

22سالمه

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بله عزیزم.

چون میگن عفونت میگیری اینا خونریزی میکنی

میترسونن اینجا ادمو 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چون میگن عفونت میگیری اینا خونریزی میکنی میترسونن اینجا ادمو 

عزیزم وقتی خونریزی نداری و بخیه نخوردی چرا باید عفونت کنی.منم بخیه نخوردم ولی خونریزی تا سی و پنج روز داشتم.نمی شد نزدیکی کنیم.شما که راحتی دیگه.توکل بهدا کن و نگران نباش.اگه احیانا رفتی بیرون بزپ عطاری پنیرک بخر ضد قارچ و عفونت زنان هستش عزیزم.مثل چای دم کن هفته ای دو سه بار.بخور.خیلی خوبه.خوش طعمم هست تقریبا.