2777
2789
عنوان

درباره این مارک های لوازم خونگی اطلاعی دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 38 پست
تازگی ها گرفتین؟  چند اینچه و چه قیمتی  😘 در ضمن مبارک باشه

نه شوهرم قبل اینک بیاد خاستگاری تی وی و یخچالشو خریده بود. ابان ماه بود اون موقع خرید پنج تومن 

الان قیمتش کردیم هشت تومن 

ارهخب اونا گرونه ولی خب اینا لازممه چون خونه مامانم زیاداستفاده میکنم 

همینایی که لازمته با مارکایی مثل همین پاناسونیک و گاسونیک خرید کن،مارک زیاد هست که خوب باشه ولی خب واقعا گرونیه،من کوچیکام مولینکسه،همزن و پلوپزم بلک اند دکره،اسنک پزم کن ووده،اتوم تفاله،جاروبرقیم زیمنس،تو اون بودجه ای رو که داری ببر بازار و با همون گلچین و خرید کن،لوازم برقی اگه جنسشون خوب نباشه اذیتت میکنه،در ضمن کلا لوازم برقی رو خیلی باید با احتیاط استفاده کرد،مثلا جاروبرقی مدت طولانی روشن نباشه،یا همون ابمیوه گیری،گوشت کوب،چرخ گوشت اینا،اگه مراقب باشی و رعایت حالشون رو بکنی واست سالهای سال کار میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم فروشگاه لوازم خانگی داره من خودم عقدم میگه واسه خونمون خواستیم وسیله بگیریم لوازم برقیای کوچیک ...

بله مال من دلمونتیه. خوبه و یکم گرون. بهش بگو تیکه های بزرگ که به عهده ی خودشه رو هم بوش برداره خیلی خوبه من دارم و راضیم.تا اون باشه که مارک خوب و گرون نخواد اقا زرنگه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بله مال من دلمونتیه. خوبه و یکم گرون. بهش بگو تیکه های بزرگ که به عهده ی خودشه رو هم بوش برداره خیلی ...

😂😂😂عزیزم اینارو هم خودش میخره

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
😂😂😂عزیزم اینارو هم خودش میخره

عههههه؟؟؟چه ضایع شدم هاااا😝😂😂😂. خب پس عیبی نداره خیالم راحت شد بذار برداره گلم.هرچی دلش میخواد برداره اصلا😉. آخه دلم واسه مامان باباها میسوزه تو این گرونی خدایی گناه دارن دیگه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بابام دقیق نگفته فعلا میخام باهمون وام ازدواج لوازم برقیو بخرم ببنم چقد میشه و چجوری ولی حدودا20میلی ...

عزیزم بنویس چیا لازم داری،بعد برو توی بازار و قیمتا رو بپرس و اونایی که معقول و قیمت و کیفیتشون مناسبه رو بخر،انشاءالله که خوشبخت بشی و خیرشونو ببینی

عههههه؟؟؟چه ضایع شدم هاااا😝😂😂😂. خب پس عیبی نداره خیالم راحت شد بذار برداره گلم.هرچی دلش میخواد ب ...

اره واقعا خیلی شرایط خرید سخت شده با اینکه همسرم خودش کارش اینه میتونه با قیمتای مناسبتر خرید کنه اما بعضی وقتا میگه عزیزم مارکای ایرانی هم بد نیستنااا میگم اره اما کوزه گر از کوزه شکسته اب نمیخوره😂😂😂

بابام دقیق نگفته فعلا میخام باهمون وام ازدواج لوازم برقیو بخرم ببنم چقد میشه و چجوری ولی حدودا20میلی ...

وسایل بزرگ برقی خریدی؟