2777
2789
عنوان

درباره این مارک های لوازم خونگی اطلاعی دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 38 پست
اره واقعا خیلی شرایط خرید سخت شده با اینکه همسرم خودش کارش اینه میتونه با قیمتای مناسبتر خرید کنه ام ...

اره والا بگو واسه خونه خودت میخوای بخری هاااااا.اگه خانواده عروس بخرن و ایرانی باشه که خوب بلدن صدتا عیب روش بذارن.هوووووف. البته همسر من اینطوری نیست وتا حالا راجع به جهزیه ام هیچی نگفته اما مال خواهرم همه چیزش مارکش خوب بود ولی خدا نکنه یه چیزی بعد ده سال زندگی خراب شه.کثافت غر میزنه جهزیه ات به درد نخور بود.یکی نیست بگه خو عوضی بعد ده سال دیگه خود تو هم پوسیدی چه برسه به وسایل گمشو خودت بهترشو بخر.مرتیکه خر انتر 🥵😡🤬🤬🤬😤😤😤😤ببخشید یه صحنه یادش افتادم عصبی شدم 😠

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اره والا بگو واسه خونه خودت میخوای بخری هاااااا.اگه خانواده عروس بخرن و ایرانی باشه که خوب بلدن صدتا ...

😐😐😐😐😂😂😂😂😂

خداروشکر همسر من اصلا اینجوری نیس تازه میگه بقیه وسایل هم خودم میگیرم یه موقع به مامان و بابات زور نکن واسه خرید اخه ما سر مهریه براش راحت گرفتیم اینم جوگیر شده کل جهیزیه رو خودش بگیره😂

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.