2777
2789

سلام خانما

مارک.تکنو.دلمونتی.ATC.گاسونیک.پاناسوئیک  چجوریه وسیله ای دارین که این این مارکشون باشه و خوب باشه؟

من میخام چای ساز.پلوپز20کار.ابمیوگیری4کاره.همزن.چرخ گوشت.تستر.جاروبرقی و اتو بخار بخرم فعلا درحال تحقیق راجبشونم  شما چه مارکی بهم پیشنهاد میدین؟ که ازش راضی هستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب باید به بودجه نگاه کنی،مثلا مارکای تفال،مولینکس ،کن وود ،آ اِ گِ،بوش خب خیلی خوبن،ولی واقعا اجناس گرون شدن،توی اینایی که گفتی پاناسونیک و گاسونیک بهترن از بقیشونه ولی اونم به شرطی که اصل باشه،عزیزدلم مختصر بخر ولی خوب بخر،که هر روز نخوای پول تعمیر بدی

عزیزم خب باید به بودجه نگاه کنی،مثلا مارکای تفال،مولینکس ،کن وود ،آ اِ گِ،بوش خب خیلی خوبن،ولی واقعا ...

ارهخب اونا گرونه ولی خب اینا لازممه چون خونه مامانم زیاداستفاده میکنم 

پیدانمیشه الان بیشتر وسایلا مارک ایرانی داره 

آره واقعا 

به مارک ایرانی هم دلم گرم نمیشه نمیدونم چیکار کنم واقعا چن روزه تلویزیونمون سوخته با بچه نمیشه بی تلویزیون ببود الان نمیدونم تگلیف چیه 

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
خوبه؟ شما داشتین؟مثلا چیا رو بگیرم ؟

همسرم فروشگاه لوازم خانگی داره من خودم عقدم میگه واسه خونمون خواستیم وسیله بگیریم لوازم برقیای کوچیک همه رو دلمونتی میگیریم کیفیت خوبی داره فک کنم قیمتش نسبت به بقیه هم یکم بالاتر باشه

همین چیزای خورده ریز برقی چایی ساز ابمیوه گیری اسپرسوساز همزن...و بقیه چیزا

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
آره واقعا  به مارک ایرانی هم دلم گرم نمیشه نمیدونم چیکار کنم واقعا چن روزه تلویزیونمون سوخته ب ...

تا چقد میخوای هزینه کنی؟

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

من لوازم برقی اشپزخونه اکثرا دلمونتی و سامسونگه عزیزم و راضیم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها