2777
2789
عنوان

دیدن خواب عشق سابق به چ معناست؟

9325 بازدید | 18 پست

سلام من تقریبا بعد 1سالوخورده ای با کاتم کنار اومدم و حسم ب عشق سابقم کم شددیگه ازگریه و ناراحتیم خبری نیس ولی دیشب خوابشو دیدم هوایی شدم. بنظرتون دلیل اینکه خواب یکیو میبینی چیه

خوابمم این بود ک دوسم داره و دوس داره برگرده ولی خب واقعیت خلاف اینه

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

خب تو ناخودآگاهت به فکرشی

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

مال منم یسال و خورده ای هست چرا پس من نمیتونم کنار بیام 

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ولش کن اصلاکسی ک رفته ارزش داره حتی بهش فکر بکنی؟!

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

شما درسته ک میگی با این قضیه کنار اومدی تصویر اون تو ذهنت کمتر شده . ولی تو ضمیرناخودآگاهت از اول این ب وجود اومده ک شما دلت میخواد اون پشیمون شه برگرده باهم اشتی کنین و این باعث میشه رویاشم ببینی

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤
مال منم یسال و خورده ای هست چرا پس من نمیتونم کنار بیام 

باید تلقین کنی که نمیخوایش راه دیگه ای برامن جزاین نبود

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.
باید تلقین کنی که نمیخوایش راه دیگه ای برامن جزاین نبود

میخوام تلقین کنم یه صدایی درونم میگه داری کیو مسخره میکنی خاکتوسرت کنن تو دیوونه ی اونی😔

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
میخوام تلقین کنم یه صدایی درونم میگه داری کیو مسخره میکنی خاکتوسرت کنن تو دیوونه ی اونی😔

سابلیمینال فراموشی عشق گوش کن برامن اثرداشته 

منم 4سال پیش تو عقد جدا شدم الان یکسال بیشتره ازدواج کردم اصلا بهش فکر نمیکنم عاشق همسرمم خیییییلی دوسش دارم

ولی این دوسه ماهه همش خوابشو میبینم😑

اعصابم بهم میریزه من از رو بچگی اونو انتخاب کرده بودم الان که خوابشو میبینم حس خیانت بهم دست میده با اینکه خوابه دست خودم نیست

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
منم 4سال پیش تو عقد جدا شدم الان یکسال بیشتره ازدواج کردم اصلا بهش فکر نمیکنم عاشق همسرمم خیییییلی د ...

خواب خیلی موثره قشنگ حال ادمو میگیره