2777
2789
عنوان

باغ گردو و بادوم چقدر درآمد داره؟

4423 بازدید | 44 پست

دوستان من بعد از ماه صفر عقدمه خانواده خواستگارم باغ گردو و بادوم و سیب و هلو و فک کنم گیلاس دارن نمیدونم چند متره ولی میدونم دوتا بود و بزرگ بود و گردو بادوماش خیلی عالی بودن و اینم میدونم که بیشتر صادر میکنن و باباشم گفت که این باغا همش برای شهرامه (خواستکارم)و ما تا اتفاقی برامون نیفتاده سهم بچه ها رو میدیم و گفت یکم به خواهراتم بده البته خاستگارم واسه گویندگی صداسیما هم تست داده الان که تو فصل برداشت هستن

بابای خاستکارم گفت که ما واسه دوماه که شهرام بهمون کمک میکنه 100 میلیون بهش میدیم 

میخاستم بدونم واقعا درآمد باغا چقدره؟من خجالت میکشم ازشون بپرسم ولی خب وضعیت مالی مهمه اخر هفته جلسه سومه که قراره صحبت کنیم این مسئله مالی هم تا حدودی مهمه برام میخاستم بدونم کسی اطلاع دقیقی از درآمد باغ این محصولاتی که گفتم داره یا نه؟توی منطقه سردسیر هم هستن 

مرسی از کمکتون💙

Man donyamo misazam ye nafare☺

خیلی خیلی ها 

داییم میلیاردی  داره بخدا ولی ولی اسی زحمت هم داره فت و فراوان

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

اخی خوشبحالشون چقدر دوست دارم باغ داشته باشم توش همه جی بکارم.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی ها  داییم میلیاردی  داره بخدا ولی ولی اسی زحمت هم داره فت و فراوان

واقعا درامدش میلیاردیه؟

زحمتشو فک کنم دیگه واردن چون خیلی ساله باغ دارن

اگر محصولشون رو صادر میکنند خیلی درآمد داره ،در کل گردو و بادوم درآمدش خوبه اوکیه عزیزم برو ،اینطوری هم میتونند شغل دومشون باشه و شغل دیگه ای هم داشته باشند 

می آید هر آنچه باید 🌱
پدرشوهر من باغ گردو داره تقریبا ۱۴۰تا درخت که خیلی بزرگ به حساب میاد.امسال کل درآمدش ۲۵۰میلیون میشه ...

چه جالب نمیدونستم انقدر باغداری میتونه درامد داشته باشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اگر محصولشون رو صادر میکنند خیلی درآمد داره ،در کل گردو و بادوم درآمدش خوبه اوکیه عزیزم برو ،اینطوری ...

مثلا چقده درامدشون؟اره صادر میکنن

اره خاستکارمم میگه من علاقم گویندگیه وکنارش باغ