2777
2789
عنوان

با هم لاغر کنیم

296 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام 

من وزنم ۵۶ کیلو بود، به مرور شد ۷۲ ، ۸۵ و الان ۹۰ کیلو

دلیلش کم تحرکی، بدخوری و پرخوری وعده اصلی

چند تا رژیم امتحان کردم، فستینگ ، ۲ به ۵، کتوژنیک

توی کتوژنیک ۲۰ کیلو کم کردم اما عوارض خودش و داشت.

الان تصمیم گرفتم نشاسته رو حذف کنم، نون و برنج و سیب زمینی نخورم یا فقط هفته ای یک بار اونم کم.

میوه های خیلی قندی هم نخور، روغنهای صنعتی هم مصرف نکنم، یه رژیم لوکرب بگیرم.

اگر کسی تمایل داره این رژیم و با هم شروع کنیم که با هم انگیزه هم بگیریم و گروهی شروع کنیم، سن و وزن و قدش و بگه که بتونیم با هم استارت یه رژیم اصولی و بزنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چکار میکردی.. حال تایپ داری زحمتت یکم توضیح بده ممنون

حال تایپ دارم ولی خو طولانیه من اوایل مربی داشتم بعد سه ماه کااامل بهم باد داد الان شش ماهه خودم دیگه میگیرم ۳۲تا هم وزن کم کردم شکر خدا

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 

به نظر من بهترین رژیم کالری شماری هست البته به شرطی که مواد غدایی مضر خیلی کم مصرف بشه.

من یک ماهه کالری شماری میکنم امروز وزن کردم سه کیلو و ۲۰۰ گرم کم کردم.به هیج عنوان هم اذیت نشدم همه چی هم خوردم.به امید خدا همینطوری ادامه میدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
به نظر من بهترین رژیم کالری شماری هست البته به شرطی که مواد غدایی مضر خیلی کم مصرف بشه. من یک ماهه ...

خوب این رژیم و هم امتحان کردم اما رژیم کالری شماری به خاطر ایجاد ولع امکان چیت کردن و بالا میبره بنابراین بعد از ۲ ماه میزاریش کنار