2777
2789
عنوان

با هم لاغر کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 19 پست

ببینید بدن هر کسی با دیگری فرق داره.

من میخوام رژیم لوکرب و شروع کنم.

روزی هم یکساعت تحرک داشته باشم.

نشاسته کلا حذف بشه جز مثلا هفته ای یک بار.

میوه هایی هم که فروکتوز بالا دارند و کم کنم

و در کل بشقابم و کوچیکتر کنم.

اسموتی سبزیجات بیشتر مصرف کنم.

اگر از فردا رژیم و شروع میکنید، تاریخ بزنید و برنامه و مقدار خوراک اونروز و کامل بگذارید تا نتیجه رو ببینیم

خوب این رژیم و هم امتحان کردم اما رژیم کالری شماری به خاطر ایجاد ولع امکان چیت کردن و بالا میبره بنا ...

نه من خیلی ها رو دیدم با همین رژیم کاملا لاغر شدن.بعدش هم وقتی همه چی میتونی بخوری ولع معنی نداره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه چه رژیمهایی و داری؟؟  من پیشنهاد میدم وقتی به جمع بندی رسیدیم یک طرح بگذاریم شروع کنی ...

هیچ تجربه ای ندارم فقط کم میخورم 

زیر گروه بنفش😍😍😍 وزن شروع 72 وزن هدف60 تاریخ شروع14/10/1400 من میتونم به وزن ایده عالم برسمممم😍😍💪💪💪💪💪