2777
2789

گفتن اگه فقط تا شب اکسیژن خونش بالا بره زنده میمونه😭

هرچندتا میتونید اگه نمیتونید صلوات بفرستید

خواهش میکنم ازتون 

مادر یه خانواده ست😭

چن سالسه عزیزم بیماری داشته 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش دعا میکنم عزیزم خودمم سه روزه ناقل شدم برای منم دعا کنین اصلا حالم خوب نیس😔

انشاا... که بلا دوره همینکه اومدب نی نی سابت یعنی بیماریت حاد نیست نگران نباش خوب میشی😀😀

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله به حق صاحب الزمان شفا پیدا کنید🤲

عزیزم براشون صلوات فرستادم انشاا... که خوب میشن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
براش دعا میکنم عزیزم خودمم سه روزه ناقل شدم برای منم دعا کنین اصلا حالم خوب نیس😔

علایم شما چیه 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
انشاا... که بلا دوره همینکه اومدب نی نی سابت یعنی بیماریت حاد نیست نگران نباش خوب میشی😀😀

ن بابا حال خوب کجا بود ن بیرونو میبینم ن خانوادم ن تی وی مجبورم با گوشی خودمو سرگرم کنم دارم دیوونه میشم

سنش بالاس بله قند و فشار😭

۱۴تاحمد و ۱۴تاصلوات

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه