2777
2789

گفتن اگه فقط تا شب اکسیژن خونش بالا بره زنده میمونه😭

هرچندتا میتونید اگه نمیتونید صلوات بفرستید

خواهش میکنم ازتون 

مادر یه خانواده ست😭

چن سالسه عزیزم بیماری داشته 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش دعا میکنم عزیزم خودمم سه روزه ناقل شدم برای منم دعا کنین اصلا حالم خوب نیس😔

انشاا... که بلا دوره همینکه اومدب نی نی سابت یعنی بیماریت حاد نیست نگران نباش خوب میشی😀😀

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله به حق صاحب الزمان شفا پیدا کنید🤲

عزیزم براشون صلوات فرستادم انشاا... که خوب میشن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
براش دعا میکنم عزیزم خودمم سه روزه ناقل شدم برای منم دعا کنین اصلا حالم خوب نیس😔

علایم شما چیه 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
انشاا... که بلا دوره همینکه اومدب نی نی سابت یعنی بیماریت حاد نیست نگران نباش خوب میشی😀😀

ن بابا حال خوب کجا بود ن بیرونو میبینم ن خانوادم ن تی وی مجبورم با گوشی خودمو سرگرم کنم دارم دیوونه میشم

سنش بالاس بله قند و فشار😭

۱۴تاحمد و ۱۴تاصلوات

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه