2777
2789
حالا دختر من ۴ سالشه دیشب میگم پاشو ی متکا بیار میگه خودت بیار پاشو خودتو تکون بده     ی ...

وااااای خدای من 

خخخخ اینکه از پسر اسی بدتره

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

پسر من ۵ سالشه. وقتی با آقایون احوالپرسی میکنم بهم میگه مامان فقط با خانوما صحبت کن😶بابام هم با آقایون صحبت کنه.

این درحالی هست که منو شوهرم اصلا راجب این چیزا صحبت هم نمیکنیم که بگم شنیده و یاد گرفته.

بچه ان دیکه تو هرسنی یه چیزی دارن که باهاش مختو گاز بگیرن 😅

❤👬❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم پسرم ۴سالشه ولی اصلا این چیزاحالیش نیست😁

خب طبیعیه ..🥺

بچه ابجی منم ۱/۵ سالشه دختره 

میره شالامونو میاره بزنیم سرمون..‌چون همیشه میبینه مثلا من جلو باباش شال سرمه

ولی وقتی بابای آدم بددل نیست طرف از کجا یادمیگیره اینارو 🤷🏻‍♀️

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   
وااااای خدای من  خخخخ اینکه از پسر اسی بدتره

اره خدایی..به خدا امروز میگم کاغذ بریدی جمع کن ..میگه من مجبور نیستم...دیشب انقدر خودمو زدم ...ساعت ۱۰ غش کردم...

تازه رفتیم فروشگاه موقع برگشتن میگه بریم رستوران میگه دختر خوبی نبودی نمیریم با گریه میگه اخ من غیر تو مگه کیو دارم چقدر من تنهام چقدر بی کسم مثل پیرزنا...

واقعا موندم بعضی خانم بچه ندارن نظر میدن پسر بچها رو مادرش حساسن چون فقط مادرشون میبینن

نه عزیزم من 2 تا پسر دارم و از الان دارم طوری تربیتشون میکنم که فردا روز همسرشون دعام کنه. همونطوری که من همیشه از مادرشوهرم بابت تربیت همسرم سپاسگزارم. 

البته یه ایراداتی داره که نمیخوام بچه هام حتی اونارو داشته باشه. 

پسر باید باهم سرش مثل ملکه رفتار کنه ❤️🌹

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
بنظرم  وقتی میره ب باباش میگه پدرش باید جوری برخورد کنه ک بفهمه کارش زشته و مادرش فرق خوبو بدو ...

بله اگه بهش بخندن تشویق میشه بچه ها جلب توجه دوس دارم به نظرم بی توجهی جواب میده 

پسر من 5سالشه ولی واقعا از این چیزا سر درنمیاره

الان این بچه حتما از یکی شنیده یا دیده

نه عزیزم من خودم لیسانس روانشناسی دارم حتی دوتا برادر به یه که شکل رفتار نمیکنن نمیشه بچه ها رو با هم مقایسه کرد بعضی پسر بچها خیلی وابسته به مادرشون هستن یعنی میخان مثل مردا رفتار کنن

خوب حالاکه شوهرت هکراهشه سعی کن از سرش در بیاری که فردا ازدواج کرد دختر مردمو بدبخت نکنه😍

عاشق این ایموجی گذاشتن آخر هر جملتم😂😂😂😂

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
حالا دختر من ۴ سالشه دیشب میگم پاشو ی متکا بیار میگه خودت بیار پاشو خودتو تکون بده     ی ...

😂😂😂😂😂😂😂

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
نه عزیزم من خودم لیسانس روانشناسی دارم حتی دوتا برادر به یه که شکل رفتار نمیکنن نمیشه بچه ها رو با ه ...

این رفتار عاقبت خوبی نداره خانم روانشناس 

نیاز به تنبیه هم نداره فقط بی توجهی 

حرف پسرتون خنده دار نیست

اره خدایی..به خدا امروز میگم کاغذ بریدی جمع کن ..میگه من مجبور نیستم...دیشب انقدر خودمو زدم ...ساعت ...

این خوبع صدتا مادرشوهر و خواهر شوهرو میبره سرچشمع و تشنع برمیگردونه حسابی از پس خودش برمیاد🤣🤣😍

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙