2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اصلا بد دل نیست این قد خندید بهش

خوب حالاکه شوهرت هکراهشه سعی کن از سرش در بیاری که فردا ازدواج کرد دختر مردمو بدبخت نکنه😍

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
افتخارنکن.فردا یه پسر تعصبی وبدگمان تحویل جامعه میدی.وآه‌ونفرین یه دختر پشت سرت میاد.خوب تربیتش کن.

دقیقااا

پسرای الکی تعصبی از زیر بوته در نمیان که

بعدها چه پدری از زنش در بیاره

بدی پسر بچه هام همینه خیلی غیرتی ان  حالا من دوتا شو دارم  پدرشونم که سردستشونه

اوخیش خدا حفظشون کنه  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

حالا دختر من ۴ سالشه دیشب میگم پاشو ی متکا بیار میگه خودت بیار پاشو خودتو تکون بده  

ی روز دیگه نقاشی کشیده به باباش میگه بگو زنتم بیاد نگاه کنه...

ی بارم داشتم تلفنی به دوستم‌ می گفتم فلانی خیلی من رو اذیت کرده..شب به باباش میگه میدونی فلانی خانمت رو اذیت کرده دست به کمر اصلا خبر داری چی شده...  

عزیزم دکتر چی سنش ه کنجکاوه خوب بزرگ بشه خودش میفهمه

دکتر که نه ولی تحقیق کن از سرش بنداز اگر اصلاح نشه چی؟!؟! 

فردا روز به مشکل بر میخوره تو زندگی خودش

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
واقعا موندم بعضی خانم بچه ندارن نظر میدن پسر بچها رو مادرش حساسن چون فقط مادرشون میبینن

عزیزم منم پسرم ۴سالشه ولی اصلا این چیزاحالیش نیست😁

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
ببخشید چه رفتار زشتی اصلا توجه نشون ندید ‌شوهرتم نشنیده بگیره

بنظرم  وقتی میره ب باباش میگه پدرش باید جوری برخورد کنه ک بفهمه کارش زشته و مادرش فرق خوبو بدو میدونه و نباید فضولی کنه.دوتا ویژگی بدو داره تجربه میکنه فضولی و شکاک بودن.البته بچست ولی نباید جوری برخوردکرد که جزو شخصیتش بشه

دردم از یار است و درمان نیز هم