2777
2789
عنوان

یه مرد هم سن بابام گیر داده به من 😒

178 بازدید | 10 پست

چند روز پیش با دوستم رفته بودم یه مغازه آنتیک فروشی ، آقاهه گف میتونید ظرف ظروف که دوست ندارید بیارید برمیداریم مغازه برا خانمش بود خودش همینجوری نشسته بود تا خانمش بیاد تو مغازه به من گف دانشجویی و.. یه جوری شدم ولی گف منظوری نداشتم منم فرداش زنگ زدم گفتم چند تا ظرف فرستادم واتساپتون نگاه کنید گف جلسم شماره خانمش رو داد به من فرستادم اون نگا کرد گف کدومارو می‌خواد بعد همسرمم چند تا ساعت خ قدیمی داشت گوشی دادم با مرد صحبت کرد به پسر عمو همسرم آشنا درومدن آقاهه جز کله گنده های شهرمون بعد اون هر روز واتساپ برام کلیپ میفرستاد باز نکرده پاک میکردم اخرش دیگه اعصابم خورد شد بلاکش کردم دیدم زنگ میزنه ازونجام بلاک کردم شیطونه میگه به زنش بگم رفته رو اعصابم چیکار کنم به نظرتون این بیشرفو 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه شد متاهلی؟؟

اره بابا گوشی دادم همسرم باهاش صحبت کرد مرتیکه حال به هم زن ۶۰ سالش اینا میشد یکی از عکساش فرستاد دیدم نشسته بغل نماینده شهرمون خاک تو سرش

چرا پیام دادی از اول میذاشتی با شوهرت طرف باشهاز این آدمای مریض همه جا هست ن

اصلا فک نمیکردم اینجوری هول در بیاد گفتم کارشون اینه چند تا ظرف بدم بهش😑

چه زود پسر خاله میشن مردای سن بالا

دقیقا اعتماد به نفسشون ستودنیه😒

مخصوصا وضعشون هم اگه خوب باشه 

یکی هم سالها پیش که مجرد بودم گیر داده بود بهم ۴۳ سالش بود اون موقع مولتی میلیاردر الان دبی هم شرکت داره تو تهرانم بازرسی نم چی چی کل کشور اونم متاهل بود خاک تو سرش

دقیقا اعتماد به نفسشون ستودنیه😒مخصوصا وضعشون هم اگه خوب باشه یکی هم سالها پیش که مجرد بودم گیر داده ...

خیلییییی

یا اگه هم بعضیاشون بعصیاشوننن

پیر مردن یهو خودشونو میزنن بهت تو خیابون 

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...