چند روز پیش با دوستم رفته بودم یه مغازه آنتیک فروشی ، آقاهه گف میتونید ظرف ظروف که دوست ندارید بیارید برمیداریم مغازه برا خانمش بود خودش همینجوری نشسته بود تا خانمش بیاد تو مغازه به من گف دانشجویی و.. یه جوری شدم ولی گف منظوری نداشتم منم فرداش زنگ زدم گفتم چند تا ظرف فرستادم واتساپتون نگاه کنید گف جلسم شماره خانمش رو داد به من فرستادم اون نگا کرد گف کدومارو میخواد بعد همسرمم چند تا ساعت خ قدیمی داشت گوشی دادم با مرد صحبت کرد به پسر عمو همسرم آشنا درومدن آقاهه جز کله گنده های شهرمون بعد اون هر روز واتساپ برام کلیپ میفرستاد باز نکرده پاک میکردم اخرش دیگه اعصابم خورد شد بلاکش کردم دیدم زنگ میزنه ازونجام بلاک کردم شیطونه میگه به زنش بگم رفته رو اعصابم چیکار کنم به نظرتون این بیشرفو
کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی هم سالها پیش که مجرد بودم گیر داده بود بهم ۴۳ سالش بود اون موقع مولتی میلیاردر الان دبی هم شرکت داره تو تهرانم بازرسی نم چی چی کل کشور اونم متاهل بود خاک تو سرش
کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍