2777
2789
عنوان

میشه واسم دعا کنید محتاج دعام

97 بازدید | 8 پست

دو بار بارداری ناموفق داشتم اولی پوچ بود و بعدی دوقلو ک بازم یکیش پوچ بود یکیشم تو نه هفته مرد و کورتاژ شد  الان با بدبختی سومی رو باردارم سه شنبه میخوام برم سونو ان نی ولی مثل قبلی همش دل درد گرفتم میترسم اینم واسم نمونه تو رو خدا دعام کنید این بچم سالم بمونه دیگه تحمل شکست دوباره رو ندارم  

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

توکل بخدا نگران نباش

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

اصلا انرژی منفی نده مطمئن باش این سالم و با سلامتی به این بارداری ادامه میدی ، قبل رفتن به سونو برا نی نی صدقه بده و آیه الکرسی بخون منم برات خوندم و صلوات فرستادم ، تا بری سونو یه تسبیح دستت باشه همش صلوات بگو برا سلامتی نی نی

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا انرژی منفی نده مطمئن باش این سالم و با سلامتی به این بارداری ادامه میدی ، قبل رفتن به سونو برا ...

ممنونم عزیزم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

ايشالا خدا يه كوچولو  سالم بهت ميده 

تورو خدا برا حاجت منم دعا كنين

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
عزیزم رفتی ان تی؟؟؟

سلام عزیزم اره خدا رو شکر سالم بود خیالم راحت شد  

سلام عزیزم اره خدا رو شکر سالم بود خیالم راحت شد    

واااااای خداروشکر 

نمیدونی چقدر خوشحال شدم و امیدوار برای خودم 

ان شاءالله سالم بغلش کنی

جنسیت نگفت؟

ممنون که تنهام نذاشتی نفسم 😍
واااااای خداروشکر  نمیدونی چقدر خوشحال شدم و امیدوار برای خودم  ان شاءالله سالم بغلش کنی ...

مرسی عزیزم‌ ب خدا از استرس داشتم میمردم صلوات نذر کردم خدا رو شکر اجازه دادن شوهرمم بیاد با هم رفتیم تا خوابیدم گفتم اقای دکتر قلبش میزنه گفت اره چرا ک نه خیلی خوشحالم خیلی زیاد ایشالا توام ب زودی زود تجربه کنی