2777
2789

بچه ها من علاقه زیادی به لوازم آرایشی دارم دوس دارم کلاس میکاپ برو. الان نمیدونم  بیوتی بلاگر شم یا  یه سالن آرایشی بزنم و اینا مسیله ای هم که وجود داره اینه که من سنم خیلی کنه برا اینستا و بلاگری و مبدونم از خخانواده هم حمایت نمیشم چون میگن اول اول فقططططط وفقطططط وفقطططط درس بعد بقیه چیزا یعنی تا لیسانس نگیرم نمیتونم وارد دنیای بلاگری شم 

ولی من الان میگم که بیام پیج  بزنم از الان فالوور جمع کنم بعدا که یه زره معروف شدم برم تو کار بلاگری که دوس دارم

ولی ترسم اینه که بلاگر شدنم گند بزنه به درس خوندنم چون الانشم زیاد نمیخونم  حالا بیاین بگین چی کنم؟  واینکه تا صدف الناز ملینا و..... هستن من میتونم به موفقیت مثه اونا برسم؟ 

یعنی  مثله اونا  هدی بیوتی سیگما و کلی برندای معروف برام چیز بفرستن و با سینگل ست براش بزنم؟

حالا هم بیاین نظرااتونو در مورد این سه تا بیوتی بلاگر بگید و راهنمایی کنید و نظرتو در مورد  تاپیک بگید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من اینستا رو بیخیال شو اول به درست برس، بعد هم برو آرایشگری رو به صورت حرفه ای یاد بگیر البته هزینه زیادی داره و باید صبور باشی ، بعد حتما از یه جا شروع کن و سالن بزن یا جایی برو کار کن البته آگه تو هر کاری جزو ۱۰ نفر اول باشی مطمعن باش که موفق میشی.

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.یا مهدی جان ادرکنی.

به سوال آخرت جواب میدم؛ حتماااا میتونی‌. اونا هم یه روزی همینجایی بودن که تو بودی. اگه عاشق باشی که معلومه هستی، و صبور باشی ‌و تلاش کنی و تلاش کنی و خسته نشی، حتما میتونی . مگه مثلا الناز گلرخ جای صدفو تنگ کرده؟ 

درستو بخون برو رشته هنر

بعد رشته گریموری برو

استایل پرستیژ کارتو بالا میبری، میشی گریمور

درسته اینا زندگی به ظاهر شیکی دارند اما در نظر بگیر که همش شوافه

مثلا صدف پدربزرگش فوت کرد اما نتونست دوروز پیجشو ببنده بخاطر مسیولیت تبلیغاتش!

مردم پیجای فعالو فالو دارند

۲۴ ساعت تولید محتوا و ادیت و فلانو فلان

نظرم اینه که کلا اعصاب خوردی داره

و چون ایده اش از قبل اومده تا رشد کنی خیلی زمانبره

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
دوغت رِ بنوش😐💔

آدما وقتی از هم دیگه کمک میخوان کسیو نمیخان که بزنن تو ذوقشون. 

الان نمیشه که پست رو کاری کرد اما یادم باشه آخر همه پستا بنویسم دوستان انرژی مثبت بگید اگه منفی میخاید بگید یا انرژی ندارید کلا هیچی نگید  

آدما وقتی از هم دیگه کمک میخوان کسیو نمیخان که بزنن تو ذوقشون.  الان نم ...

شوخی بود جیگر آخه تو این مملکت بدون پارتی مارتی به هیج جا نمیرسی نهایت میتونی لیسانس بگیری 🤕 با اینحال من برات آرزوی موفقیت میکنم ایشالا به هرجی میخوای برسی 

نیمه تعطیل🇲🇰