2777
2789

همیشه اولویتش خونوادش بودن مانداشتیم خرج کنیم میرفت قرض میگرفت میداد به مامانش 

امشب گفتم توروخدا دیگه بسته خواهرت یابرادرت چی به تو میدن توهم مث اونا باش یه ذره بفکرزنوبچت هم باش چرا همش من باید بهت بگم چرا خودت چشاتو باز نمیکنی واقعیتو ببینی بابا اونا اگه هزارتومن واسه تو خرج میکنن تو دوبرابرشو خرج کن واسشون نه اینکه فقط توبدی بهشون

خیلی بد فک میکنه احساس میکنه من دشمنشونم ازشون بدم میاد ولی بخدا اینجوری نیست منم آدمم اصلا توجهی نمیکنه ببینه کی لباسی چیزی خریدم 

من از خودم میگیرم که بتونیم یه پس اندازی داشته باشیم اون از اون طرف میره خرجش میکنه 

هیچ امیدی برام نمونده 

هشت ساله نه تولدی نه سالگردی حتی یه روسری برام نگرفته خیلی دلم گرفته

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی ک خرج نداره ارج نداره همین جاس ها... تو خرج نکنی مردا برای یکی دیگه خرج میکنن قرار نیست خیانت کنن ولی مردا میرن برا یکی دیگه خرج میکنن... خواهر مادر دوست رفیق یه زن دیگه.... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بخدا منم همینم

دلم خونه از بی توجهیاش

اوایل خیلی تلاش میکردم میرفتم سمتش همش فرار میکرد ازم

الانم من دیگه بیخیالش شدم

دوسش ندارم

ازش بدم میاد

از اول که ازدواج کردیم خشک بود و جدی😑😔

عزیزان هرکی مشکلی خواسته ای چیزی داره امضای منو بخونه انشاله که قابل باشم کمکتون کنم بخدا تبلیغ نیس حقیقت محضه 🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

عزیزم بحای غصه خوردن وقتی میبینی پس انداز تو خرج بقیه میشه خب خودت خرج کن نیازتو مدام بگو لباس بخر ارایشگاه برو برای خودت پس انداز کن وقتی واسه خودت خرج نمیکنی و پس انداز میکنی باید برای پیشرفت خودت باشه نه بقیه

عزیزم بحای غصه خوردن وقتی میبینی پس انداز تو خرج بقیه میشه خب خودت خرج کن نیازتو مدام بگو لباس بخر ا ...

عزیزم باور میکنی وقتی خرج کنم میگه منو درک نمیکنی وقتی به خودم میرسم بهم توجه نمیکنه بخدا تعریف از خود نباشه نمیگم خوشکلم ولی از هر نظر که بگی ایرادی ندارم به خودمم میرسم

سلام بخودت برس که زیاد نتونه .از خودت و بچه ات و زندگیت کم نگذاری که پول تو دستش بمونه اگرم موند که ...

بگم چیزی لازم دارم میگه لازم نیست من باهمینا قبولت دارم چقد من به خودم برسم ولی او اصلا هیچ توجه نمیکنه بخاطر دل منم که شده به خودش نمیرسه فقط بخاطر اینکه میره سرکار شاید یه ذره به خودش برسه

بخدا منم همینم دلم خونه از بی توجهیاش اوایل خیلی تلاش میکردم میرفتم سمتش همش فرار میکرد ازم الانم ...

منم دیگه بریدم نمیگم خشکه جواب میده ولی تاکی من به اون توجه کنم فقط من برم سمتش مگه من دل ندارم

منم دیشب باهاش دعواکردم ولی امروزخوب شد دیگه اگه خدابخواد

ان شاء الله عزیزم 

منم دیگه بریدم نمیگم خشکه جواب میده ولی تاکی من به اون توجه کنم فقط من برم سمتش مگه من دل ندارم

ما باهم ماه تا ماه رابطه هم نداریم اصلا براش مهم نیست

منم ادمم نیاز جسمی و روحی دارم

از بی محبتی دارم نابود میشم