2777
2789

بعد مدتها اومدم نینی سایت 

انقد ناراحتی و پشیمونی و بدبختی بهم رخنه کرده بود که اومدم اینجا درددل کنم 😭

من خاک برسر ۲۳ سالمه.از ۱۷ سالگی خودمو حیرون ی ادم اشتباهی کردم خاک تو سرم. دانشگاه نرفتم هنوز چون درس نمیخوندم هرسال کنکورو گند میزدم.همش تو فکر عشق و عاشقی بودم.دارم میمیرم دوستامو که ازم کمتر بودنو میبینم که همشون رشته های خوب دارن شغلای خوب دارن موفقن میبینم همه تحسین شون میکنن دلم میخاد از خجالت بمیرم خاک تو سرم چطور همچین بلایی سرخودم اوردم اخه😭😭😭دوستام کجان من کجام 😭😭😭 حتی نمیتونم بمیرم چون اگه بمیرم اسم خوبی ازم نمونده فقط ابروم میره همه میگن هیچیم نبود.خاک تو سرم پر از بغضم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی الان فهمیدی از الان دستتو بزار رو زانوت بلند شو

سنی نداری ک

پاشو اشتباهتو بپذیر و جبران کن

شروع کن

با ذکر مصیبت چیزی حل نمیشه

فقط خودتو از باتلاق بکش بیرون و دوباره شروع کن

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
چی باعث شده که انقدرناراحت باشی متاهلی

نه اینکه جای اینکه وقتمو صرف درس خوندن واس ی رشته ی خوب بکنم دنبال عشق و عاشقی افتادم الان همه ی دوستام موفقن من هنوز دانشگاهم نرفتم 😭😭😭😣😔

عزیزم چرا انقد حس بد داری نسبت بخودت؟!

مهربون باش با خودت

دانشگاه که ملاک موفقیت نیست

و توام هنوز سنی نداری

اگر واقعا به درس علاقه داری برو دنبالش

اگرم نه برو دنبال یه حرفه و هنر و توش موفق شو

انقد خودتو با دیگران مقایسه نکن 

برو دنبال مسیر درست ,این حسای بدو از خودت دور کن

توام میتونی موفق باشی

نه اینکه جای اینکه وقتمو صرف درس خوندن واس ی رشته ی خوب بکنم دنبال عشق و عاشقی افتادم الان همه ی دوس ...

عیب ندارد عوضش تجربه کسب کردی هرکسی یه جوره خودتو مقایسه نکن 

الان شروع کن هیچوقت واسه هیچ کاری دیرنیست

الهی عزیزم درکت میکنم ولی سنت خوبه میتونی بری پی درس ؟

من معدلم ۱۹و۶۳ نهایی بود من خیلی درس خون بودم مدرسه ی خاص بودم خیلی بهم امید داشتن معلما ولی خجالت میکشم بدبخت کردم خودمو

یجور میگی انگار 80 سالته خب سنی نداری که! الان شروع کن میتونی مهم اینه که فهمیدی

واقعا سخته دوستامو موفق میبینم که الان جلو چشم مون شغلای خوب دارم منم خودمو اینجوری نابود کردم خیلی عقبم 😭