2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترامادول خیلی رو اعصاب اثر میذاره توهم بعدا میزنه بهت تهمت الکی میزنه.. شوهرم توهم میزد اگه به کسی س ...

عزیزم ساب چیه درخواستمو قبول کن برام توضیح بده لطفا ممنون

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
پزشک اعصاب و روان پزشک اورولوژی نریم ب خاطرش؟؟؟ یا ب نظرت با ی مشاور صحبت کنم؟

نه گلم چه ربطی به اورولوژی داره

پزشک اعصاب و روان این موادو با قرص های دیگه جایگزین میکنه تا کم کم ترک کنن

به نسبت شدت اعتیاد بستری هم میکنن

ولی معمولا توی خونه کارش راه میفته

بعد از اون میتونه توی جلسات ترک شرکت کنه 

چون ترک کردن مهم نیست فقط

برگشتنش سمت اعتیاد مهمه

ساب چیه

ببین گلم سابلیمینال به معنی پیام‌های پنهانی میباشد که با تکنیک های خاص با یک موزیک آرامبخش و یا صوت قرآنی تلفیق شده و تکرار مکرر این تاکیدات ناخودآگاه خفته مارامجبور به بیدارشدن و جامه عمل پوشاندن به خواسته مورد نظر می‌کند سابلیمینال یک بحث است که ریشه در علم روانشناسی دارد و دعانویسی ریشه در دین دارد وجه اشتراک این دوعلم باور و باورپذیری میباشد..من ایشون رو به خیلیا معرفی کردم و نتیجه گرفتن خداروشکر.. اینجا چون کلاهبرداری متاسفانه زیاد شده بعصیا فکرمیکنن دارم تبلیغ میکنم یا دروغ میگم 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
عزیزم شوهر من پزشکه. هر چی بهش میگم میگه من بهتر می‌دونم. بهتر میفهمم.

ای وای اون که پزشکه بیشتر باید متوجه باشه که

به خدا شبهای اورژانس مسمومین تا صبح حداقل ده تا اوردوز ترامادول میارن رده سنی 17 تا 30 سال اصلا روانی میشیم

ببین گلم سابلیمینال به معنی پیام‌های پنهانی میباشد که با تکنیک های خاص با یک موزیک آرامبخش و یا صوت ...

خوب بگو باید چکار کرد چجوری مشکل حل میکنه درخواست دوستیمو قبول کن

خدایا عاقبتمون رو بخیر کن
میگم خدایی چرا شماها ادامه میدین خب چرا همونموقع که فهمیدی ازش جدا نشدی؟ من یه مدت با نامزدم بحثم بو ...

چون دوتا بچه کوچولو دارم.

فقط میخوام تو آرامش بزرگ بشن.

جدا بشم کجا برم؟

خرجی خودمو وبچه هامو از کجا بیارم؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖