2777
2789
نمی‌دونم دقیق  میگن تشنج ی مدلشه  اما امشب قرص خورد و شک کردم ک چی بود خورد رفتم جیبشو د ...

اره توی بخش مسمومین زیاد داریم

باهاش صحبت کن بدون دعوا

اگه تصمیم به ترک گرفت اصلا خودتون سرخود کاری نکنید

ترکش تشنج مرگبار داره

باید با پزشک اعصاب و روان انجامش بدید

نمی‌دونم دقیق  میگن تشنج ی مدلشه  اما امشب قرص خورد و شک کردم ک چی بود خورد رفتم جیبشو د ...

عرق زیاد میکنه؟!؟ تو خواب تیک میزنه؟!؟؟؟ شوهرمم ترامادول می‌خورد متاسفانه ازش جداشدم..شکاک بد دل دست بزن عصبی 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اراده میخواد ک هرکسی نداره همسر من هنوز در مرحله انکاره و اصلا مصرفش رو قبول نداره ان شالله ...

انشاالله خدا نجاتش بده امیدت به خدا باشه من چهارسال خون به جیگر شدم تا تموم شد انشاالله شماهم نجات پیدا میکنی 

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
عرق زیاد میکنه؟!؟ تو خواب تیک میزنه؟!؟؟؟ شوهرمم ترامادول می‌خورد متاسفانه ازش جداشدم..شکاک بد دل دست ...

عرق میکنه اما نه زیاد فک میکنم تازه شروعش کرده 

چون حالت عجیبی نداره

اره توی بخش مسمومین زیاد داریم باهاش صحبت کن بدون دعوا اگه تصمیم به ترک گرفت اصلا خودتون سرخود کار ...

پزشک اعصاب و روان

پزشک اورولوژی نریم ب خاطرش؟؟؟

یا ب نظرت با ی مشاور صحبت کنم؟

انشاالله خدا نجاتش بده امیدت به خدا باشه من چهارسال خون به جیگر شدم تا تموم شد انشاالله شماهم نجات پ ...

سپاس

من ۶ سال شد

ولی دیگه اصلا امیدی ب خوب شدن ندارم

دیگه فقط خودم سپردم ب دست سرنوشت

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉
عزیزم لرز و قرمز شدن چشم از عوارض ترامادوله؟؟

آره چشماش همش قرمز میشه جدیدا 

شوهرم کلا حساسیت شدیدی داره و هراز گاهی چشماش قرمز میشد ب خاطر حساسیش 

اما الان چند روزیه ک چشماش کلا ۲۴ساعته قرمزه

عرق زیاد میکنه؟!؟ تو خواب تیک میزنه؟!؟؟؟ شوهرمم ترامادول می‌خورد متاسفانه ازش جداشدم..شکاک بد دل دست ...

عزیز لرز کردن هم نشونه مصرف این دارو هست؟؟

تیک زدن تو خواب یعنی لرزش ناگهانی تو خواب 

عرق میکنه اما نه زیاد فک میکنم تازه شروعش کرده  چون حالت عجیبی نداره

ترامادول خیلی رو اعصاب اثر میذاره توهم بعدا میزنه بهت تهمت الکی میزنه.. شوهرم توهم میزد اگه به کسی سلام. میکردم میگفت تو به فلان مرد علاقه داری لابد بعد تا حدمرگ منو می‌زد... من تازگیا با یه خانوم آشنا شدم بعداز طلاقم خواستگار داشتم ولی یا مناسب نبودن یا میومدن می‌پسندیدن ولی دیگه جلو نمیومدن این خانومی ک میشناسم سید هس کمکم کرد مشکلم حل شد خیلی زود.. الان ازدواج نکردم ولی خداروشکرالان چندتا خواستگار جدی و پرو پاقرص دارم.. براشوهرشما هم میتونه گلم کاری کنه... نفسش خیلی حق هس.. متاسفانه اینجا چون کلاهبرداری متاسفانه زیاد شده بعصیا فکرمیکنن دارم تبلیغ میکنم یا دروغ میگم.. امضامو بخونی متوجه میشی عزیزم

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏