2777
2789
عنوان

با نمگاهای زننده شوهرم چیکار کنم؟؟

1194 بازدید | 115 پست

سلام . اول بگم که شوهرم سنش زیر ۳۰ هست .. ما تازه بچه دار شدیم و جدیدم نگاهاش به بعضی زنا اذیتم میکنه .. مثلن چند شب پیش خانم یکی از فامیلا تو جمع روسریشو در آورده بود و شوهرم دوست داشت باهاش سر صحبتو بار کنه  یا بهش نگاه کنه.. درصورتی که اصلن اون خانم خوشگل نیست یعنی من خدایی همه جوره سر ترم فقط اون سر زبون داره و من بعد مرگ عزیزم اعتماد بنفسم کم شده و سر زبونم کلن از دست دادم ..حالا جالب اینه که این آقای همسر دوس نداره من روسریم تو جمع خیلی عقب باشه یا بدنم مشخص باشه

باهاش صحبت كن

مستقيم و رك

ولي به حرف اينايي كه الان ميان ميگن همه همينن گوش نكن اينا حرف مفت ميزنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بدم میاد ازین مردایی ک زن خودشونو محدود میکنن ولی میخوان بقیه رو قورت بدن.اوف بر اینا

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مردا همشون همینن عزیزم همشووون

رو زن و دختر خودشون غیرت دارن ولی نگاشونم نمیتونن کنترل کنن

هیچ راه درمانیم نداره🖐

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
😂😂😂😂😂

والا بخدا

هروقت تاپيك فيلم هاي پو رن يا هيزي مردا ميشه بعضيا ميگن همه همينن 

ادم دوست داره بگه شماها زر نزنين نميشه!؟

ولي نميگم ديگه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یا ابالفضل!!!!اولش گفتم یعنی چی با نمگاههای شوهرم چی کار کنم؟فکر کردم خودش رو خیس میکنه؟؟؟!!!😂😁

😂😂😂😂😂😂

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

این که تو نمی‌تونی هر جور بپوشی و شوهرت محدودت می‌کنه اشتباهه قطعا.

اما چرا فکر می‌کنی چون اون خانم روسری نداشته حرف زدن شوهرت منظور خاصی داشته از حرف زدن باهاش؟

باور کن ماهایی که روسری نمی‌پوشیم هم یه سری اخلاقیات داریم. برای جلب توجه همسر بقیه نیست این کار. برای آزادی خودمونه صرفا.

شاید یه صحبت عادی بوده...

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
انقد بدم میاد ازین مردایی ک زن خودشونو محدود میکنن ولی میخوان بقیه رو قورت بدن.اوف بر اینا

میدونی.اتفاقا مردایی که زنشونو محدود میکنن خودشون مشکل دارن به نظر من.ازبس خودشون به بقیه نیگا میکنن میترسن بقیه هم به زن خودشون با همون دید نیگا کنن.