2777
2789
عنوان

خانومایی که آمینوسنتزانجام دادن بیان😔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مطب گرفتن از من.اره خداروشکر سالم بود

خداروشکربچت سالمه برای من دعاکن🙏جواب آزمایشای منم ببین ☝️

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اره توکل ب خدا ک سالمه.جای هزینه ها هم پر میشه فدا سره بچت

امیدم فقط به خداست ولی استرس منومیکشه😭

خداروشکربچت سالمه برای من دعاکن🙏جواب آزمایشای منم ببین ☝️

من از ازمایش سردرنمیارم عزیزم چون کلا ازمایش ندادم سونو دادم یکسره فرستاد امینو سنتز

انشاالله چیزی نیست عزیزم توکلت به خدا یادمه ۲سال پیش همین موقع ها بود منم درگیرش بودم شب شهادت حضرت رقیه بود نذر ایشون کردم

من از ازمایش سردرنمیارم عزیزم چون کلا ازمایش ندادم سونو دادم یکسره فرستاد امینو سنتز انشاالله چیزی ...

خداروشکرکه نتیجه خوب گرفتی❤️

عزیزماول ازهمه توکلت بخدا باشه و نگرانی و استرس رو از خودت دور کن ببین میفهمم حالتو

اکثر کسایی که آمنیوسنتز میشن جوابشون بدون مشکل میاد فقط حتما چندروز بعدششرایطی روکه میدنبهت رعایت کن و حموم و اینا نرو

بستگی داره کجا انجام بدی من رشت هستن اینجا ی خانم دکتری تو مطبش اینکارو انجام میده و نمونه رو خودمون باید ببریم آزمایشگاه ژنتیک

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
عزیزماول ازهمه توکلت بخدا باشه و نگرانی و استرس رو از خودت دور کن ببین میفهمم حالتو اکثر کسایی که آ ...

منم شنبه میرم دعاکنیدبرام 😔😭🙏به خدادلم پرغصه ست😔

منم شنبه میرم دعاکنیدبرام 😔😭🙏به خدادلم پرغصه ست😔

درکت میکنم عزیزم

اونجا که میری ی مانیتور هست که تصویر نی نی رو نشون میده سعی کن فقط اونو نکاه کنی و از دیدنش لذت ببری اینجوری اصلا متوجه نمیشی و سریع تموم میشه

انشاالله جواب آزمایش هم عالی باشه و بسلامتی بغلش کنی و بیای بهمون خبرای خوب بدی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
درکت میکنم عزیزم اونجا که میری ی مانیتور هست که تصویر نی نی رو نشون میده سعی کن فقط اونو نکاه کنی و ...

ممنون بابت دعای خیرت ان شاالله همه چی خوب باشه وگرنه اگه اینم خدای نکرده سقط بشه خودمومیکشم😭😭😭😭😭

عزیزم سالمه ب خاطر سنت ریسک زده نگران نباش فقط اگه میخای هزینه کنی حتما ۱ جای معتبر برو.ان شاالله صحیح و سالم بغل میگیری.منم امینو دادم پسرم الان ۸ ماهشه سالمه زیر سایه خدا

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
عزیزم سالمه ب خاطر سنت ریسک زده نگران نباش فقط اگه میخای هزینه کنی حتما ۱ جای معتبر برو.ان شاالله صح ...

خداروشکرکه سالمه🙏برای منم دعاکن

من تهران نیستم توشهرمون هم این دکتری که میرم کارش معروفه دیگه هرچی خدابخواد🙏😔😭

خداروشکرکه سالمه🙏برای منم دعاکن من تهران نیستم توشهرمون هم این دکتری که میرم کارش معروفه دیگه هرچی ...

مطمین باش همه چی خوبه فقط زود ازمایش بده همون  استرس ازمایش برا نی نی خوب نیست.ان شاالله صحیح و سالم بغلش میگیری

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
مطمین باش همه چی خوبه فقط زود ازمایش بده همون  استرس ازمایش برا نی نی خوب نیست.ان شاالله صحیح و ...

ممنونم ان شاالله🙏فردامیرم دکتر 

سلام دوست عزیز خوبی؟

برای آمینیو سنتز حتما یه جای خوب برو 

جواب تلفنی چند روز بعد بهت میگن

عزیزم نی نی های ما که ان تی شون بالاست 

باید هم از نظر مغزی هم از نظر قلبی بررسی بشن 

پس حتما آنامولی و اکو قلب یه جای خوب برو

منتظر خبر خوشت هستم❣

خدایا هرچی تو صلاح میدونی برام من تسلیم توام❣