2777
2789
عنوان

خانومایی که آمینوسنتزانجام دادن بیان😔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست
ان تی چنده؟غربالگریت چطوره؟من همشون مشکل داشتن و میگفتن حتما سقط میکنی ولی خدارو هزار بار شکر بچم سا ...

عکس میفرستم ببین این غربال دومه که دیروزجوابشوگرفتم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکرسالمه🙏من غربال او‌لم خوب بود ولی غربال دومی رو ریسک بالازده ازدیروز قلبم تیکه تیکه شده ازاس ...

ببین بیشتر سونو و آنومالیه ک مهمن غربالگریا بیشتر اعداد و ارقامه ک حتی بیشتر جاها دیگه انجام نمیدن.نگران نباش

ان تی چنده؟غربالگریت چطوره؟من همشون مشکل داشتن و میگفتن حتما سقط میکنی ولی خدارو هزار بار شکر بچم سا ...

ان تی تو ۱۲هفته و۵روز ۱.۸۸بودتوبرگه سونوهم نوشت ان بی رویت شد

۳۳ساله ام اینم غربال اولمه

سنت ک بالا نیست پس نترس.هیچی نیست.فقط ب خودت استرس نده و ریلکس باش.میتونی هزینه بیشتر بدی و اورژانسی جواب رو بگیری ک زودتر خیالت راحت شه عزیزم.۳روزه جواب میدن 

فقط بعدش یکی دوروزاستراحت مطلق کن که خدایی نکرده کیسه آب نشتی نکنه ومایعات زیادبخور

شنبه میرم جواب ودکترم ببینه تاجوابش بیادهزاربارمیمیرم وزنده میشم من😭😔

سنت ک بالا نیست پس نترس.هیچی نیست.فقط ب خودت استرس نده و ریلکس باش.میتونی هزینه بیشتر بدی و اورژانسی ...

هزینه اش چقدرمیشه؟؟؟اورژانسی بخوام یه وقت عجله ای ندن اشتباه بشه؟؟؟

شنبه میرم جواب ودکترم ببینه تاجوابش بیادهزاربارمیمیرم وزنده میشم من😭😔

درکت میکنم منم اینجوری بودم ولی دارم بهت میگم ک هیچی نیست.بعدا ب این حالت میخندی.استرس بیشتر برات ضرر داره.آروم‌باش

هزینه اش چقدرمیشه؟؟؟اورژانسی بخوام یه وقت عجله ای ندن اشتباه بشه؟؟؟

من بهمن ماه انجام دادم.۱و۷۰۰ دادم عزیزم.ک واس اورژانسی ۶۰۰ دیگه هم‌میخاست ک اون روز نداشتم بدم.با دفترچه تامین اجتماعی.ن عزیزم مطمئن باش جوابش ذره ای خطا نداره و ۱۰۰ درصد درسته

درکت میکنم منم اینجوری بودم ولی دارم بهت میگم ک هیچی نیست.بعدا ب این حالت میخندی.استرس بیشتر برات ضر ...

ان شاالله که همینطورباشه برام دعاکن🙏ازدیروز یه چشمم اشکه یکیش خون😭😭😭خدابه سرهیچکس نیاره خیلی سخته😔ازشانس منم خورده به آخرهفته همه جاتعطیله دعامیکنم شنبه زودبیاد😭

من بهمن ماه انجام دادم.۱و۷۰۰ دادم عزیزم.ک واس اورژانسی ۶۰۰ دیگه هم‌میخاست ک اون روز نداشتم بدم.با دف ...

باشه ممنون هزینه اش عیب نداره هرجورباشه میدم که زودترازنگرانی دربیام😭

من اینجا زیاد نمیام درخاست دوستی بده بلد نیستم بعدا ازت بپرسم جواب رو.

درخواست دادم