2777
2789
عنوان

خانومایی که آمینوسنتزانجام دادن بیان😔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست
سلام دوست عزیز خوبی؟ برای آمینیو سنتز حتما یه جای خوب برو  جواب تلفنی چند روز بعد بهت میگن ع ...

سلام ممنون عزیزم،من شهرستانم دیگه دکتربایدتعیین کنه کجابرم 

ntبچه من بالانبود۱.۸۸بودتوبرگه سونوهم نوشت ان بی رویت شدبازم توغربال اول هم همه ریسک هارو لاو ریسک زده یعنی خطرپایین ولی توغربال دوم سندرم داون رو های ریسک زده😔

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیکار کردی؟؟؟ آمینو دادی؟

نه بعدازظهرمیرم انقدراسترس دارم شکمم مثل سنگ شده😭😰

نه بعدازظهرمیرم انقدراسترس دارم شکمم مثل سنگ شده😭😰

سلام عزیزم اصلا استرس سقط نداشته باش فقط استراحت کن و واسه دسشویی از جات بلند شو تا چند روز، جوابشم نگران نباش ان شالله سالمه مطمئن باش،منم این نگرانیو چند وقت کشیدم 

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
سلام عزیزم اصلا استرس سقط نداشته باش فقط استراحت کن و واسه دسشویی از جات بلند شو تا چند روز، جوابشم ...

ممنون گلم ان شاالله همینجورباشه دکترم امروزفرستادپیش یه دکتردیگه که متخصص بارداریهای پرخطره قراره  دوشنبه برم نظراون هرچی باشه همون قراره بشه،البته در درجه اول ان شاالله لطف خدا ونظررحمت خداشامل حالم بشه بقیه اش توکل برخدا❤️شماهم برام دعاکن بچم سالم باشه🙏😭

ممنون گلم ان شاالله همینجورباشه دکترم امروزفرستادپیش یه دکتردیگه که متخصص بارداریهای پرخطره قراره &n ...

عزیزم آمینو انجام دادی برا بچه تون چیشد نتیجه اش

منم درگیرشم😭اگ دیدی جوابم بده لطفا

عزیزم آمینو انجام دادی برا بچه تون چیشد نتیجه اش منم درگیرشم😭اگ دیدی جوابم بده لطفا

عزیزم من آمینوندادم به خاطرسابقه سقطی که داشتم آزمایش سلفری دادم خداروهزارمرتبه شکربچم سالمه والان یکساله اومده بغلم شماهم‌نگران نباش جواب ۹۰درصدآمینوهم سالمه توکل برخدا

عزیزم من آمینوندادم به خاطرسابقه سقطی که داشتم آزمایش سلفری دادم خداروهزارمرتبه شکربچم سالمه والان ی ...

خداروشگر.خداحفظش کنه کوچولوتون.برامنم دعاکنید۸فروردین آمینو دارم.ریسکم بالاس

خداروشگر.خداحفظش کنه کوچولوتون.برامنم دعاکنید۸فروردین آمینو دارم.ریسکم بالاس

ان شاالله که نی نی شماهم سالمه نگران نباش🙏🌸چندسالته؟ازدواجت فامیلی بوده؟توفامیل دارین همچین موردی؟

ان شاالله که نی نی شماهم سالمه نگران نباش🙏🌸چندسالته؟ازدواجت فامیلی بوده؟توفامیل دارین همچین م ...

انشالله.۲۵سالمه.همسرم پسرعممه.اما ت فامیل نداریم 

گفتن ربطی ب فامیل بودن نداره