2777
2789

خانومااین آزمایش رو تو آزمایشگاه میگیرن یامطب دکتریا سونوگرافی؟؟؟؟بچه هاتون سالمن؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچ کس نیست جواب منوبده؟؟؟

والا ماله منو ی دکتر داخله مطب نمونه از کیسه آب برداشت بردم ی آزمایشگاه ژنتیک.اونجام دوتا نمونه خون گرفتن ازم.بعد از ۲۱ روز جوابش اومد و سالم بود دخترم.الانم تقریبا ۳ماهشه.من ریسکم خ بالا بود.ان تیم هم حتی بالای ۶بود.البته دخترم درشت بود و تپل

میشه سوالاتی که کامنت اول پرسیدم جواب بدی؟

جواب دادم عزیزم.نگران نباش و الکی ب خودت استرس نده.من از اینکه اونهمه استرس داشتم پشیمونم.بسپرش ب خدا.۹۹ درصد ک‌میرن آمنیوسنتز سالمن

خداروشکربچه من سالمه یعنی میگن نوددرصدسالمن زیادنگران نباش استرس نداشته باش

خداروشکرسالمه🙏من غربال او‌لم خوب بود ولی غربال دومی رو ریسک بالازده ازدیروز قلبم تیکه تیکه شده ازاسترس😭

والا ماله منو ی دکتر داخله مطب نمونه از کیسه آب برداشت بردم ی آزمایشگاه ژنتیک.اونجام دوتا نمونه خون ...

همسرت بایدرضایت بده یانیازی نیست؟؟؟

جواب دادم عزیزم.نگران نباش و الکی ب خودت استرس نده.من از اینکه اونهمه استرس داشتم پشیمونم.بسپرش ب خد ...

دعاکن بچه منم سالم باشه ۴سال منتظرش بودم نمیتونم ازش دل بکنم😭😭😭فقط خدامیدونه تودلم چه خبره

همسرت بایدرضایت بده یانیازی نیست؟؟؟

اره عزیزم باید باشه همسرت و رضایت بده.چون میگن ی درصد ممکنه کیسه آب پاره شه خدایی نکرده.البته منکه هیچ دردی هم نداشتم ی بچه کوچیک دیگه هم دارم ک حتی یک روز هم بعدش استراحت نکردم.اینا همه داش احتیاطه ک میگن نگران نباش