2777
2789
ب خدا هیچی هواسمووووپرت نمیکنه شبا خاب ندارم صباساعت شیش بیدارم همش دارم میگردم تواین سایتاااا

قرآن صوتی هر روز گوش میدم ، تو هم گوش بده از خدا بخواه بهت آرامش بده واست دعا میکنم که همه چیزت عالی پیش بره

قرآن صوتی هر روز گوش میدم ، تو هم گوش بده از خدا بخواه بهت آرامش بده واست دعا میکنم که همه چیزت عالی ...

اتفاقا منم قران صوتی هرروزدارم ی سوره باهاش میخونم‌.عزیز من همش حس میکنم الانه ک دیگ پریود میشم حس پریودی خیلی دارم شمام اینجوری بودی الان چندهفتته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم قران صوتی هرروزدارم ی سوره باهاش میخونم‌.عزیز من همش حس میکنم الانه ک دیگ پریود میشم حس پ ...

آره بابا من همه ش دل درد و کمر درد پریودی داشتم , سینه درد یه روز بود یه روز نبود ، اصلا نگران نباش

آره بابا من همه ش دل درد و کمر درد پریودی داشتم , سینه درد یه روز بود یه روز نبود ، اصلا نگران نباش

تروخداببخش انقدسوال کردم ی حامله گیراوردم نخایت سو استفادرو کردم

آره به خدا خیلی همه ش حس پریودی داشتم ، تا هفته هشت ، الان دیگه دل درد ندارم کمر درد دارم بعضی وقتا

ایشالاااا ک ب حق پنج تن بچتوووصحیحو سالم بغل بگیری فقط تو این خوشحالیای ازته دلت ک ایشالا همیشه برات خوشی باشه منم دعا کن.دعا کن ازمایشم مثبت شه شوهرم گناه داره.دیگ خسته شدیم دوتامون

ایشالاااا ک ب حق پنج تن بچتوووصحیحو سالم بغل بگیری فقط تو این خوشحالیای ازته دلت ک ایشالا همیشه برات ...

حتما عزیزم انشاالله خدا نی نی سالم و صالح بذاره تو بغل هر دو مون ، انشالله انقدر دلت رو شاد کنه که یادت بره همه این روزها رو

فدای سرت عزیزم هر سوالی داشتی بیا بپرس ، منم این روزها رو گذروندم، 

الان یهوووو دلم شکست.گریم گرفت.من خیلی تواین گروهها بودم خیلیا باردارشدنو دیگ اصلا جوابمم ندادن.اما برا تک تکشون خوشحال شدم 

الان یهوووو دلم شکست.گریم گرفت.من خیلی تواین گروهها بودم خیلیا باردارشدنو دیگ اصلا جوابمم ندادن.اما ...

خدااااا ایشالا هیچ دلی و نشکنه.بعضی وقتا میگم خدایا تو به سگ وگربه ام بچه میدی منک بندتم

الان یهوووو دلم شکست.گریم گرفت.من خیلی تواین گروهها بودم خیلیا باردارشدنو دیگ اصلا جوابمم ندادن.اما ...

عزیزم اوه من یازده ساله ازدواج کردم اوایل خودم نخواستم بعدم قسمت نبود ، پنج بار ای وی اف کردم ، همه کسایی که بعد من ازدواج کردن بچه دوم هم دارن ، خیلی راه سختی رو گذروندم ولی نا امید نشدم ، خدای ما هم بزرگه ، 

استراحت مطلق نباش اما به خودت فشار هم نیار ، غذا هم جوری بخور یبوست نگیری نخای زور بزنی

عزیزم اوه من یازده ساله ازدواج کردم اوایل خودم نخواستم بعدم قسمت نبود ، پنج بار ای وی اف کردم ، همه ...

چشممم عزیزمممممم.دعا میکنم هرچی ازخدامیخای بهت بده ک دلسوزانه جوابمووو دادی.