2777
2789
اره البته دیشب ساعت نه زدم

اگ داری یکی الان بزن ببین پررنگ تر میشه

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

هزینه ای وی اف چقدشد؟؟

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله مثبتی ولی این همه استرس چرا ، دلت رو به خدا بسپار ، بی بی نزن روز چهارده برو تست بده یه دفع ...

ب خدا دیگ بریدم این چهارمین انتقالمه سری های پیش حتی ی هاله ام نبود همه منفی.نمیدونم خوشحال باشم یاکاذبه جوابش.هش ساله منتظرم

ب خدا دیگ بریدم این چهارمین انتقالمه سری های پیش حتی ی هاله ام نبود همه منفی.نمیدونم خوشحال باشم یاک ...

مثبتی حتما بد به دلت راه نده ، فکر منفی هم نکن ، درکت میکنم من بار پنجم مثبت شدم ، بعد هشت سال ، خدا همیشه به وقتش میرسه ، انشاالله سالم بغل بگیریم نی نی ها رو

نگران نبااااش ..به این فک کن که الان مامانی..اگ استرس داشته باشی نی نی هم حالش بد میشه🥺

صفرتاصدتقریبا چهارده.

خیلیه🥺

شوهرم همه بیبی چکارو باخودش برد اخه موقع گذاشتنش میدید چقد دستوپام میلرزه حالم بدمیشه گف دیگ بسه هرچ ...

اگه بدونی این استرس چقدر بده ، ایمان داشته باش که خدا بهترین ها رو واست میخاد ، از الان بگو میخام یه مامان قوی باشم ، تازه اول راهی بارداری کلی استرس داره رو خودت کار کن , اهل کتاب هستی ؟ کتاب بهت معرفی کنم

مثبتی حتما بد به دلت راه نده ، فکر منفی هم نکن ، درکت میکنم من بار پنجم مثبت شدم ، بعد هشت سال ، خدا ...

تبریک عزیزم الان درچ حالی.چی شد مثبت شدی ب نظرت اینسری چی شد ک سری های پیش نشد

اگه بدونی این استرس چقدر بده ، ایمان داشته باش که خدا بهترین ها رو واست میخاد ، از الان بگو میخام یه ...

ب خدا هیچی هواسمووووپرت نمیکنه شبا خاب ندارم صباساعت شیش بیدارم همش دارم میگردم تواین سایتاااا

تبریک عزیزم الان درچ حالی.چی شد مثبت شدی ب نظرت اینسری چی شد ک سری های پیش نشد

هیچی فقط انرژی مثبت ، همه چیزو به خدا سپردم واقعا کاری نکردم ، حتی اندازه قبل هم استراحت نداشتم ، انشاالله که خدا واست نگه داره نی نی رو 

تازه من سه بار پانکچرشدم.هیسترو شدم تا الان باور کن هفتاد هشتاد تومن تموم شده بیشترنباشه کمترنیس

امااااا چه میشه کرددددددد.باز اگ ادم جواب بگیره فدای سربچش.

هیچی فقط انرژی مثبت ، همه چیزو به خدا سپردم واقعا کاری نکردم ، حتی اندازه قبل هم استراحت نداشتم ، ان ...

دعاااا کن این هالهههه های بیبی چیک یه نتیجه ای بده.ایشالا خدا نینی تورم حفظ کنه الان چندهفتته