fari1370 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 282 عنوان انتقال جنین ک باهاله بیبی چک بارداربودید تروخدابیاین کمکم.. 531 بازدید | 57 پست انتقال جنینی هایی ک باهاله بیبی چک بارداربودید تروخدابیاین کمکم... 1399/07/10 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 بی بی چکت هالع دارع؟ اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
fari1370 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 282 بی بی چکت هالع دارع؟ سلااام عزیز اره ینی مثبته یانه
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 سلااام عزیز اره ینی مثبته یانه بدع ببینم گلم اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8907 عزیزم تا 13 روز هاله داره اثر امپول هستش بعد 13 روز ازمایش بده با بیببی چک نمیشه چون ای وی اف هستی نمیشه گفت بیبی چکت هاله داره بارداری psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
fari1370 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 282 سلااام عزیز اره ینی مثبته یانه روزشش انتقال منفی بود اما روزهفت ونه وده هاله
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 بعد چند دقیقه مثبت شد؟؟؟ .اگ زیر ۱۰دقیقه بود و هالش قابل دید هست بعله شما مامان شدی🥰 اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
مهتاب_بانو۶۷ عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 491 روزشش انتقال منفی بود اما روزهفت ونه وده هاله انشاالله مثبتی ولی این همه استرس چرا ، دلت رو به خدا بسپار ، بی بی نزن روز چهارده برو تست بده یه دفعه ، سرت رو گرم کن با یه چیزی
fari1370 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 282 بعد چند دقیقه مثبت شد؟؟؟ .اگ زیر ۱۰دقیقه بود و هالش قابل دید هست بعله شما مامان شدی🥰 بعد پنج مین اره قشنگ باچشم دیده میشه اماتوعکس کمرنگتره
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 مال روزه دهمه؟؟؟؟. بزار باز بگذرع روز ۱۴بزن اگ پررنگ ترشد دیگه حتما بارداری اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
fari1370 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 282 عزیزم تا 13 روز هاله داره اثر امپول هستش بعد 13 روز ازمایش بده با بیببی چک نمیشه چون ای وی اف هستی ن ... اخه مال من فریزی بوده امپول اچ سی جی ک میگنو اصلا نزدم فقط ی پرژسترونه
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 هاله رو میبینم...اما بزار ۱۴بزن اگ پررنگ تر شد بارداری انشاللع اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
fari1370 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 282 مال روزه دهمه؟؟؟؟. بزار باز بگذرع روز ۱۴بزن اگ پررنگ ترشد دیگه حتما بارداری اره البته دیشب ساعت نه زدم