2777
2789
عنوان

ب نظرتون دارم بدجنسی میکنم؟؟؟😔

1932 بازدید | 156 پست

بچه ها من باردارم و  استراحت مطلقم . 

شوهرم دو ماه کامل مرخصی گرفته که بالا سرم باشه و کارای خونه رو بکنه و ب دخترم برسه و اینا.  چون ب خاطر کارش اومدیم شهرستان و من هیچ کسی رو ندارم اینجا ‌ کاملا محتاج شوهرمم.  ویارمم شدیییییییییده.  پامو تو آشپزخونه میذارم بالا میارم ‌ یعنی حتی نمی تونم یه صبحانه واسه خودم آماده کنم

هفته پیش مادر شوهرم رفتن مسافرت خونه اون یکی دخترشون . حالا که میخوان برگردن زنگ زدن ب شوهرم بده دنبالشون و ببرتشون خونه شون ‌ 

اگه بخواد بره دنبالشون نصف روز کامل خونه نیست. 

تو این نصف روز من ۳ بارغذا میخورم‌ نخورم خون بالا میارم. 

دخترم ممکنه بده دست شویی و باید باشه که بشورتش 

ناهار هم نداریم اگه بره 

ب شوهرم گفتم بهشون بگو تا اتوبوس برگردن.  من راضی نیستم بری

ب نظرتون بدجنسی کردم؟؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، اگه اوضاع اینقدر بده، اتوبوس که نه اسنپ بگیرید، اتوبوس خطر داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بله بدجنسی کردی. 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

نه بدجنس نیستی حق داری الان اوضاع با سابق فرق داره. اخی😢

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
چی بگم واقعا غذا نخوری خون بالا میاری؟!🤔

باور کن انقدر گرسنه میشم که حد نداره

غذا نخورم یا دیر بخورم انقدر بالا میارم که گلوم زخم میشه خون میاد

داغون داغونم.  کارم همش گریه س

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

حالا یزره هم خودت کمکم کارهای شخصیت انجام بده حالا یزره کوچولو راه برو اتفاقی نمیفته

خوراکی هم چیزهای خشک بزار دم دستت تحمل کن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃