2777
2789
عنوان

ب نظرتون دارم بدجنسی میکنم؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 156 پست

مگه نی نی کوچولوان که یکی بره دنبالشون؟

نه عزیزم شما خانواده اولشی و توالویتی

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی‌ لوسی یع نصفه روز نون پنیر بخوری چیزی نمیشه بالاخره پسرشونه فردا سر خودت هم میاد خیلی‌ بدجنسی

ایتقدر خانم باردار میشناسم که حالشون وحشتناک میشد ولی مجبور بودن کار خونه مادرشوهرم انجام بدن

خوشم میاد پز روشن فکری میدید.

بعد به زن باردار میگید لوس😄

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
واقعا ادم حامله هیچ کاری نمیتونه بکنه؟؟؟؟ یعنی خوب غذا رو میز باشه برداره ادم بخوره؟ یا حالا بچش ب ...

بعضیا اینطورین عزیزم دخترخاله منم اینجوری بود واقعاااا حالش بد بود دلم کباب میشد براش

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
نه لوس نیستم اتفاقا  الان شدم یه تیکه گوشت که رو تخت افتاده  اب بخوام باید شوهرم بده دست ...

منم ویارم شدید بود حتی بوی شامپو هم اذیتم میکرد .ولی بر عکس شما اصلا هیچی نمی تونستم بخورم .تا هفته ۱۹ حدود ۶ کیلو لاغر شدم .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
آخه نمیخوان پول خرج کنن

خوب اگه به فکر جیبشون هستن با اتوبوس ییان

شوهرت چی میگه؟ اگه نره بنظرت واکنش خانواده اش چیه؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
باور کن انقدر گرسنه میشم که حد نداره غذا نخورم یا دیر بخورم انقدر بالا میارم که گلوم زخم میشه خون م ...

به همسر کد بانوت بگو شب غذاشو درست کنه بزاره دم دستت

بچه رو هم با خودش ببره

خب مشکل بعدی؟

حق داری ولی خب نصف روز زمان زیادی نیس میتونی تحمل کنی

شوهرم وقتی یک ساعت میره بیرون خرید انقدر عذاب میشم حد نداره

چون وقتی میخوام بزن دستشویی باید توالت فرنگی رو بذاره ‌ باز واسه دخترم برداره

گاهی تو این فاصله که نیست دخترم پی پی داره باید باشع که بشورتش. خودم اگه بشورم میمیرم از بس بالا بیارم 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
خوشم میاد پز روشن فکری میدید. بعد به زن باردار میگید لوس😄

دقیقا بعضیا فکر میکنن زنای بارداری ک اینجورین لوسنو ادا در میارن ولی من ب چشم خودم دیدم ک ادا نیستو واقفا عذاب میکشن

خوشم میاد پز روشن فکری میدید. بعد به زن باردار میگید لوس😄

اخه زن باردار چیع مگع منم باردار شدم همه جور دردی کشیدم ولی این کارارو نکردم بخدا روپای خودم بودم همیشه بدم می‌اد ادا بیام

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.