2777
2789
عنوان

ی سوال🤔شوهر حق داره ب خانومش بگه دلم نمیخاد گواهینامه بگیری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق رانندگی ام..خیلی دوست دارم گواهینامه بگیرم..نمیزاره..چیکار کنم راضی شه؟

گواهینامه از ضروریات زندگی امروزه

ی وقت خدایی نکرده شبی نصفه شبی خودش مریض شه نیاز بشه ببریش دکتر میخواد چیکار کنه؟ منتظر آژانس و آمبولانس بشه؟ خب شما ک سریعتر میتونی ب دادش برسی اگه بلد باشی رانندگی

یا فردا پس فردا بچتون مدرسه ای شد شما میتونین ببرینش مدرسه

ن حق نداره ولی کاری ازدسته مابرنمیاد مگراینکه خودشون متوجه بشن،شوهره من۳سال ب هیچ وجه نمیذاشت بگیرم یعنی اصلا راضی نمیشد ولی دید اطرافیان گرفتن و چقدرمیتونن ب زندگیوشوهراشون کمک کنن راضی شد البته بااین حال زیاد اجازه نمیده بشینم ولی کاراروخیلی جلومیبرم،توام بصورت غیر مستقیم دیگرانومثال بزن بگو مثلا فلانی ماشین داره چقدرراحته وازاینجورچیزا،ایشالله ک راضی میشه،بعضی مردافکرقدیمی دارن،شوهره من فک میکردم ماشین بشینم مردم میگن فلانی خرابه چون محیطمون تقریبا کوچیکه

وااای من گواهینامه دارم. بلدم هستم ولی نمیشینم. چون می دونم تمام خریدها میفته گردنم. الان همه خریدهارو خودش انجام میده. هر وقتم نباشه با آژانس میفرسته برام. واقعا هم راضیم از این وضع

هر چی میگه خودت برو میگم رانندگیم خوب نیست می ترسم.

ن حق نداره ولی کاری ازدسته مابرنمیاد مگراینکه خودشون متوجه بشن،شوهره من۳سال ب هیچ وجه نمیذاشت بگیرم ...

ما هم تو محیط کوچیک زندگی میکنیم...من هرکی رو مثال میزنم براش میگ تو ب زندگی بقیه چیکار داری مگه هرکار بقیه میکنن تو هم باید انجام بدی

کاربری هزارممه🤣مثلا.

نه حق نداره، من یکی از نزدیکام اینجوری بود، الان که نزدیک 60 سالشه هر روز خودشو سرزنش میکنه که گوش کرد و نرفت گواهی نامشو بگیره

حتی بدون اینکه بفهمه ام بگیری ب نظرم هیچ ایرادی نداره، الان سنت کمه و از پس خودت بر میای حالا پیاده بری جایی، دو روز دیگه ک سنت رفت بالاتر پشیمون میشی