2777
2789
عنوان

ی سوال🤔شوهر حق داره ب خانومش بگه دلم نمیخاد گواهینامه بگیری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 41 پست
وااای من گواهینامه دارم. بلدم هستم ولی نمیشینم. چون می دونم تمام خریدها میفته گردنم. الان همه خریدها ...

من باز از خدامه برم بیرون خرید انجام بدم نمیزاره ...میگ هرچی میخای خودم میگیرم یا باهم میریم

کاربری هزارممه🤣مثلا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم تو محیط کوچیک زندگی میکنیم...من هرکی رو مثال میزنم براش میگ تو ب زندگی بقیه چیکار داری مگه هرک ...

بمنم هزاربارمثال میزد،میگم من میگفتم گوش نمیکردبایکی رفتوامدکردیم ک زنش گواهینامه داشت بعدشوهرش همش میگفت من خیالم راحت شدراحت شدم فلانواینا بعداین کم کم رام شد شماهرچقدرپافشاری بکنی بدتره،بعدش بنظرم کاره شوهرت بایدیجورباشه ک ماشین احتیاج نداشته باشه وگرن بگیری بذاری توکیفت ک چی بشه؟ماسرویس داشتیم بعدهمینم ی بهانه ای شد ک میگفت من دست تنهام وقتی نیستم کی ببره،واقعا خداروشکر میکنم چون من یکی ازارزوهام بود 

بمنم هزاربارمثال میزد،میگم من میگفتم گوش نمیکردبایکی رفتوامدکردیم ک زنش گواهینامه داشت بعدشوهرش همش ...

من شوهرم اکثرا با موتور میره سرکار ...ماشین بیکار تو پارکینگه.....

کاربری هزارممه🤣مثلا.
من باز از خدامه برم بیرون خرید انجام بدم نمیزاره ...میگ هرچی میخای خودم میگیرم یا باهم میریم

واییی توچقدر مثله منی شوهره منم دقیقا اینجوری بودبخدا ۳،۴سال زندگی نداشتم الانم نمیگم خوب شده ولی یذره بهترشده خداروشکر،بمروربایدحل بشه وقتی ببینه همیشه نمیتونه تورو ببره بیاره اخر خسته میشه،چندساله ازدواج کردی؟

یچیزبذاربهت بگم عمق فاجعه زندگیموبفهمی قبلناک تازه ازدواج کرده بودم نمیذاشت تنهایی برم نون بگیرم چ برسه ب ارایشگاه وقتی ارایشگاه میخواستم برم منومیرسوند بعد میگفت داخل وایسا تامن بیام بیرون نیا تااین حدبدبود دیگه داخل ارایشگاه همومنوشناخته بودن😔☹

واییی توچقدر مثله منی شوهره منم دقیقا اینجوری بودبخدا ۳،۴سال زندگی نداشتم الانم نمیگم خوب شده ولی یذ ...

۴ ساله ازدواج کردیم..خب منم همینطوره نمیزاره تنها برم جایی خونه مادرشوهرم همین نزدیکاس کوچه کناریه تنها جایی ک میرم خودم همونجاس‌....کلافه شدم دیگه

کاربری هزارممه🤣مثلا.
۴ ساله ازدواج کردیم..خب منم همینطوره نمیزاره تنها برم جایی خونه مادرشوهرم همین نزدیکاس کوچه کناریه ت ...

منم۵ساله ولی بنظرم فکرنکنم درس بشه،شوهره منم میگفت بروخونه ی مامانم،بنظرم اول باید مشکل شکاکیشوحل کنی بعدبری سراغ گواهینامه کسی ک نمیذاره تنهاجایی بدی قطعانمیذاره گواهینامه بگیری