2777
2789

من ۷ سال ازش بزرگترم،مشکلی نداریم

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد چهل ساله هست که از پسر بیست و دو ساله سالم و سرحال تره ،ورزشکار ،کوهنورد،اهل خوشگذرونی و مهمونیه،اصلا به این چیزا نیست ،همه ی اینها نسبیه و بستگی به کیفیت زندگی داره ...باید شناخت پیدا کنی رو هوا نمیشه چیزی گفت

چند سالتونه دو طرف؟ 

انقدری بچه بود ک خودم بزرگش کردم،۷ سال باهم دوست بودیم😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
اگه پولدار باشه خیلی هم خوبه

پولدار اقامت سوئیس ۱۲ سال اختلاف سنی قیافه بد منم ۲۸ سالم قیافم ازش خیلی بهتر بیکارم 😐البته موردای ۲و ۳ سال بزرگترم ازم هس با قیافه خوب و کارمند کدوم بهترگلم

من که خاسگارم قبلا۲۰سال اختلاف داشتیم.فوق العاده دلش جوون بود.عاشقم بود.موقعیت عاااالی میتونستم خوشبختم کنه.چون من خودم آدم پخته و تو داری بودم.من ۲۰.اون ۴۰

خانوادم نداشتن بخاطر اختلاف سن.اگه دختره ژیگولی باشه قطعا اختلاف میشه.....با کسی اومدم۷سال اختلاف سنمونه.اخلاق وقیافن داره.ولی موقعیت اجتماعیش خوب نیست.الان پول حرف اول میزنه.تو این مملکت واقعااا

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر