2777
2789

بستگی به فرد داره هرکی یجوره

مثلا یکی از اقوام ما از دوشهر مختلف ، دوماد ۳۲- عروس ۲۰ و پسره عااااااشقشه مثه پروانه دورش میچرخه

درعوض یکی دیگه از اقواممون سه سال تفاوت سنی دارن.دیگه دارن طلاق میگیرن  

🌟🌙Bë ŵíţĥ ĥųŝŝęĭń(a)àňð ŕůľë👑••••••{تیكـر تولدمـ(۹۹/۹/۹) و رسیدن به‍ آرزومـه‍}😻😻😻❤مـن جذابـترین و خوشبخت ترینـ و ناناااز ترین و جیییییگر ترینممم آرهه اینجوریااس🙂😻😻😻👑                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۱۲ سالو نیم ازشوهرم کوچیکترم.. خیلی اوایل ازدواجم حرف شنیدم از فامیلای فضول ولی فهمیدم از حسودیشو ...

خوبین راضی ای ؟منم ۱۲سال اختلافمونه ولی هنو ازدواح نکردیم ماروهم زیاد چیز میگن  فامیلامون خانوادم ولی خب اصل دله

حالا بلاخره خوبه یا نه؟

عالیه

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

بنظرم اختلاف سنی بیشتر از یک دهه یسری مشکلات رو ب وجود میاره

چون افکار آدمای هر دهه باهم متفاوته اگه یک دهه یا کمتر همسر بزرگ تر باشه مشکلی نداره و همسر می‌تونه بیشتر خانومشو درک کنه

اما بیشتر از یک دهه اختلاف سنی ، سلیقه ها افکار رفتار هردو طرف باهم متفاوته و باعث بروز یسری مشکلات میشه

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
مثلا ۱۸ سال

تصور کن وقتی تو بشه ۴۰ سالت اون داره میشه ۶۰ سالش و پیره

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
خوبین راضی ای ؟منم ۱۲سال اختلافمونه ولی هنو ازدواح نکردیم ماروهم زیاد چیز میگن  فامیلامون خانوا ...

بله من خیلی راضیم هر قدرم برگردم عقب انتخابم خودشه باز

اگه دوسش داری به حرف هیچکس اهمیت نده

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
از چه نظر

حالا از نظر جنسی من کار ندارم،ادم که بخواد بیرون،میگن واسه دخترتون اینو بخرید،هرچقدرم بگی بیخیال،از اجتماع نمیتونی فرار کنی،به ده سال بعدم فکر کن،با یه پیر مرد میتونی واقعا زندگی کنی

سوالات 

هر کس شخصیتش متفاوته

کسی ک آدم عبوسی باشه از بچگی همینشکله

کسی هم ک اهل معاشرت و بگو بخند باشه تا آخر عمرش اونجوریه

نمیشه گفت اختلاف سنی  باعث میشه همو درک نکنید

باید شخصیت خودت و طرف رو ببینی بهم میخورن یا ن

من ۱۳ سال کوچیکتر از شوهرمم کاملا راضیم

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
تو میخوای جونی کن طرف کار تو براش مسخره هست... تو میخوای دونفره زندگی کنی اون سریع بچه میخواد... تو ...

دقیقاااا آفرین همینطوره الان من باشوهرم خیلی اختلاف دارم می‌خوام هرکاری می‌خوام بکنم میگه من کردم نکن این راهش نیستو و....کلا اصلا جونی نکردم اصلا دوتا دختر هم سن و سال خودم میبینم دلم پراز غصه میشه 

ببین اینچیزا خیلی بستگی به خانواده میزان جنبه ی خودت و محل زندگیت داره

تو کشورای خارج دیدم بعضیا شوهرشون یا زنشون ازشون بزرگتره مشکلیم به ظاهر ندارن ولی گاهی حرفای مردم اگه زیاد باشه باعث میشه ادم نسبت به زندگیش سرد بشه

و گاهیم همچی به روحیه فرد مقابل بستگی داره ممکنه مرد ۴۵ ساله از پسر ۲۹ ساله روحیش خیلی بالاتر باشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
دقیقاااا آفرین همینطوره الان من باشوهرم خیلی اختلاف دارم می‌خوام هرکاری می‌خوام بکنم میگه من کردم نک ...

اره منم اختلاف سنی کم داریم در عوض ک هی دعوا میکنیم ولی لااقل نمیگه نکن من کردم این کارو

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...