2777
2789
یعنی همسرت ۲۰سالشه؟

اره ب هرکی باورش نمیشه ۶-۷ سال باهم دوست بودیم😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

عزیزم خوبیاش زیاده ولی یه تفاوتای فاحشیم داره بستگی داره شما چی برات مهم تره 

مثلاً دیگه نمیترسی حرف دیگران براش مهم باشه نمیترسی از مسائل شخصیتون کسی باخبر باشه باهات مهربونه و ‌‌...

خب مطمئنن درکت میکنه ولی نمیتونه همراهت باشه البته به شخصیت طرفم بستگی داره

مثلاً شوهر من از سرکار که میاد خونه از خستگی حوصله هیچکاری رو نداره ولی من کلی انرژی دارم که باهاش وقت بگذرونم وقتی باهاش صحبت میکنم گاهی اوقات به جای اینکه بهتر شم بدتر میشم دوست دارم باهم شیطونی کنیم ولی اون فکرش یه چیز دیگست 

اون به فکر پیشرفت زندگیه من دوست دارم هم پیشرفت کنیم هم الان و خوش باشیم در کل راضیم ولی یه کوچولو بی ذوقه که با یکم نق نق کردن برطرف میشه😉

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولی بهتره تو فامیل داشتیم بعدشم مرد که نبایو خوشگل باشه  

خودمم شرایطشو دوس دارم نمیخوام بخاطر قیافه بهش بگم نه سنشم دوس دارم ولی از قیافش خیلی بدم میاد عکسشو بذارم تو هم میگی خیلی زشته نمیدونم چطور کناربیام با قیافه  میخوای بذارم عکسشو

مازیاد تو فامیلمون داریم ولی بالا ده سال نیست و همه شون ته دلشون ناراضی ان و دختر همش فکر میکنه اگه شوهرش کم سن تر بود مشکلاتشون کمتر بود و انگار که حیف شده و پسر هم همش فکر میکنه زنش بچه س و باید ازش مراقبت کنه هیچ حس دوستی ای بینشون وجود نداره 

از ماست که بر ماست
قیافه زشت ...بفکر بچه هاتم باش

خب به فکرشونم میگم ایران ب دنیا نیان اقامت سوئیس داره آینده اشون تامین میش ولی ایران ب دنیا بیان با کسی ک حقوق بخور نمیر میگیره ازدواج کنم بیچاره میشن قیافه اونارو شاید با عمل بشه درست کرد یاشاید ازخودم برن😸ولی نمیدونم چطور غصه قیافه باباشون نخورم اون باعملم درست نمیشه