سلام عزیزم 
ببین سرترالینو منم ی مدت خوردم ی هفته ای اوکی بودم از هفته دوم واکنش شدیدی بهش نشون دادم کلا حالم بد شد 
این حالتت ب نظرم یا عصبیه یا بخاطر استرسه حتما 
ولی کلا آسنترا یا همون سرترالین قرصیه ک امکانش زیاده بعد ی مدت روند برعکس بهت بده
اینو ب نظرم برو دکتر و حتما بهش بگو 
بعدم این که اگه قط کردی ی ماه دیگ دوباره شروع نکن ب مصرف کردنش بری دکتر به احتمال خیلی زیاد داروتو عوض میکنه 
و در باره پانیک حقیقتا من خودم ۸ ۹ ماهه درگیرم و واقعا عذاب کشیدم 
ولی صادقانه بخوام بهت بگم دکتر و دارو اینا برای پانیک کشکه!
ولی چون کامل علائم پانیکو نداری ب نظرم استرس نداشته باش چون کلا اگه پانیک باشه کارت به بیمارستان میکشه
من خودم برای پانیکم رفتم دکتر اعصاب خیلیم دکتر معروفی بود
دکتر مجتهدزاده  ولی اینجوری بهت بگم ک داروهایی ک داد ب درد سگ نمیخورد بلانسبت 
من ی هفته خوردم کلا دستو پاهام بی حس بود فقط گریه میکردم
تا این ک رفتم داروخونه محلمون خدا خیرش بده دوتا قرص به من داد
استرس کالم روز و استرس کالم شب 
بسته اید۱۰۰ خورده ای کمتره یکم 
یکیو صبح میخوری یکیو شب من از وقتی اینو خوردم خیلی بهتر شدن دیگه داروهای دکترمو نخوردم 
بعدم این که به دکترت حتما بگو اینجوری میشی 
ب احتمال خیلی خیلی زیاد فکر میکنم بهت والپرودات سدیم بده قرص خیلی خوبیه اینم موقع هایی که استرس داری یا اینجوری میشی اونو بخوری ۱۰ دیقه ای اوکیت میکنه 
بعد این ک من علائم کاملتو نمیدونم 
تپش قلب و نفس تنگی عادیه
ولی جدیدا اگه احساس کردی بین اینا ( دستات،کمرت،پاها،صورت) گزگز میکنه یا بی حس میشه یا قفل میشه نمیتونی تکونش بدی ب دکترت بگو حتما اینا دیگه علائم عصبیه که بخاطر پانیکه 
ولی اون دوتا قرصو که گفتم حتما بگیر ضرر نداره عوارضم نداره تقویتی خیلی خوبه من واقعا شبارو دیگه آروم میخوابم
قلبتم ب نظرم چیزی نیست بخاطر استرسته
ولی بازم ب نظرم بگو ی هولتر برات بنویسه برو بزن 
چون من دو سه سال پیش که فهمیدم آریتمی دارم ن اکو ن نوار و تست ورزش هیچی برام مشخص نکرد تا هولتر زدم تو روز دوم مشخص شد ضربه آریتمی دارم
یعنی چیزی نیست ک ب نظرم با اکو و نوار بفهمه یهو پیش میاد امکان داره تو هفته ای ی بار بشی یا سالی ی بار اینجوری بشی 
اینم نگرانی نداره دارو میده اوکی میشه