2777
2789
عنوان

سلام .کسی از قرص پروپرانول برای استرس استفاده کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189428 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان کننده نیست، فقط یجورایی شبیه قرص مسکن عمل میکنه. اگر بجوی زودتر تاثیر میذاره تا اینکه با آب بخوری، ولی خیلی تلخه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
سلام عزیزم  ببین سرترالینو منم ی مدت خوردم ی هفته ای اوکی بودم از هفته دوم واکنش شدیدی بهش نشو ...

ممنون عزیزم، دوباره رفتم دکتر اکو و نوار گرفت، گفت چیزی نیس بیزوپرولول و کلردیازپوکساید داد، گفت دوهفته بعد بیا این بار برم میگم هولترو، چون ک من ضربانم رو سینم حس میکنم گاهی یه دونه جا میندازه یا دوتا سریع و پشت هم میزنه، قرصارو خوردم ضربانم میاد زیر شصت تا

وقتی اینجوری میشم احساس میکنم نفس کشیدن یادم میره، احساس بی حسی تو صورت و دست چپم دارم، یا ک فکر میکنم دارم دیوونه میشم دارم بیهوش میشم 

اوووف واقعا هربار تا تموم بشه میمیرم و زنده میشم

ممنون عزیزم، دوباره رفتم دکتر اکو و نوار گرفت، گفت چیزی نیس بیزوپرولول و کلردیازپوکساید داد، گفت دوه ...

ببین نمیدونم تهرانی یا نه 

من ی مدت بخاطر پانیکم حدود ۲ ماهی خیلی افسرده شدم همش گریه میکردم 

دکترم دکتر مجتهدزاده بود ی مدتم پیش صادقی رفتم 

ی دوره ام با صادقلو دارو درمانی کردم هیچ کدومم ب دردم نخورد 

بهم سیتالورامین دادن با پوکسام و ایمی پرامین

تا من رفتم دکتر دکترم عاطفه کمالو بود یکی از آشناهامون ۴ سال پیش اینو به من معرفی کرده بود من بار آخر پیش این رفتم یعنی بگم خدا خیرش بگه دروغ نگفتم 

من نزدیک ۱۰ تا قرص هی عوض کردم پدرم در اومد صبح تا شب دستم بی حس بود

این بهم والپرودات سدیم داد موقع حمله میخورم سریع علائمم کمتر میشه 

ی وقتایی هست من کارم ب بیمارستان بکشه ولی اینو ک میخورم بیشتر آروم میشم 

اگه میتونی ب نظرم برو 

هزینه آنچنانی هم نمیگیره برا ویزیت 

۱۳۰ تومن هرچقدر ک شد میگیره کلا همین 

من دکتر میرفتم همین مجتهدزاده هر ی ربع ۲۳۰ تومن گرفت ازم جلسه آخر ۵۰۰ تومن شد ب دردم نمی‌خورد دیگ نرفتم

ولی این عاطفه کمالو دکتر خیلی خوبیه ب نظرم برو حتما 

عزیزم چرا تا سیستم بدنتون به هم میریزه دارو شیمیایی میخورین؟ عوارض دارن، هر اختلالی تو بدن هست از زیاد شدن یکی از طبعهای ۴ گانه سودا، بلغم، صفرا و دم هست طبع بدنتون رو با مراجعه به مراکز طب اسلامی شناسایی کنید و با گیاهان دارویی که تجویز میکنن درمان کنید من اینطوری افسردگی و استرسمو درمان کردم الان خیلی بهترم برا همه دردی حتی بیماریهای بدتر هم داروهای گیاهی خیلی بهترن 

ببین نمیدونم تهرانی یا نه  من ی مدت بخاطر پانیکم حدود ۲ ماهی خیلی افسرده شدم همش گریه میکردم&n ...

تهران نیسم گلم،با قرصا بهتر شدم ولی دیشب دوباره شدیدا شدم، خداروشکر شوهرم خونه بود اگ نبود دق میکردم 

یه ربع بیس دیقه طول کشید، اولش با دلشوره شروع شد بعد تهوع وتپش قلب و احساس از حال رفتن و اینکه تو ذهنم گفتم کاش یه جایی بودم بلند داد میزدم، احساس کردم دارم دیوونه میشم این دیوونه شدن نمیدونم چرا میاد سراغم، نمیدونم علایم افسردگیه، پانیکه چیه، گاهی تا چهار ظهر بدون صبونه ناهار تو تخت میمونم، یه مدته شش صبح میخوام تا بک دو ظهر، زندگیم بهم ریخته 

امروز با خودمگفتم اگه بمیرم یا خودمو بکشم راحت میشم از این جریان، اواخر همش تو سرم باخودم حرف میزنم حتی موقع فیلم دیدن تمرمز ندارم رو فیلم 

یه مشکل مالی داشتیم دوماهیی درگیرش بودیم نمیدونم اون به این روزم انداخت یا چی

تهران نیسم گلم،با قرصا بهتر شدم ولی دیشب دوباره شدیدا شدم، خداروشکر شوهرم خونه بود اگ نبود دق میکردم ...

حالاراین وسط موقع پریودم سه روز فقط لکه کم و تیره دیدم، جلوگیری داریم ولی یه ناپرهیزی کردیم در حد ده بیس ثانیه، حالا توهم بارداری دارم ☺️ البته خودمم دوس دارم نی نی باشه ولی اخه دارم قرص میخورم امیدوارم اگه نی نیه سالم باشه

حالاراین وسط موقع پریودم سه روز فقط لکه کم و تیره دیدم، جلوگیری داریم ولی یه ناپرهیزی کردیم در حد ده ...

ن بابا نگران نباش درست میشه موقتیه 

ی دکتر خوب پیدا کن برو دو هفته ای اوکی میشی 

ممنون عزیزم، دوباره رفتم دکتر اکو و نوار گرفت، گفت چیزی نیس بیزوپرولول و کلردیازپوکساید داد، گفت دوه ...

سلام عزیزم چقدر مثل منی😢 همین الان دارم از دکتر میام صبح حس کردم دادم سکته میکنم از شدت علایم

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب