2777
2789
عنوان

واکسن انفولانزا

| مشاهده متن کامل بحث + 13542 بازدید | 69 پست
من مخالفتی با شما ندارم شما هر نظری میخواهی داشته باش من فقط جواب دادم،اما اگر خواستی برای تقویت سیس ...

جوابتون کاملا مشخص بود😂😂😂

من گفتم آنفولانزا بدن رو ضعیف میکنه

شما میگی واکسن بزنی بدن تقویت میشه؟؟؟ 🤣

نمیدونم شما متخصص تغذیه هستی یا نه ولی منم بی سواد نیستم

واکسن انفولانزا هم فعلا نیست که کسی بخواد بزنه یا نزنه

اگه باشه هم من بدون مشورت با پزشک کاری انجام نمیدم😊

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
۱ خود همه بزرگان الان واکسن کرونا زدن.انفولانزا ک هیچ ۲.واکسن ندارن ک بدن این بحث ها راه انداختن ۳ ...

خود بیل گیتس بزرگترین حامی واکسیناسیون و عامل قتل هزاران کودک در افریقا و کشورهای اسیایی همچون پاکستان  و عقیم کردن زنان، بچه های خودش حتی واکسیناسیون روتین کودکان روهم دریافت نکردن، مردم امریکا چون خیلی هوشیار ترن نه زیر بار واکسن h1n1  رفتن نه الان زیر بار واکسن انفلوانزا و کرونا، اگر از بزرگان مسئولین مملکت خودمونه که ببخشید سطح فکری شون کاملا مشخصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این چند سال پول نداشتم بزنم آنفولانزا و هر سال بچهام دو سه هفته مریض میشدن در حد بیمارستانی... و ...

شما مختارید از هر روشی که فکر میکنید سلامت فرزندانتون رو حفظ کنید ولی این موضوع راهکار های ساده تر ازین حرفها داره،منم هیچ وقت واکسن به بچه هام نزدم ولی اصلا مریض نشدن،من روی سلامت سیستم ایمنی شون کار میکنم به جای این که دنبال واکسنی باشم که عوارض شدید رو ی قسمت های مختلف بدنشون داره

خود بیل گیتس بزرگترین حامی واکسیناسیون و عامل قتل هزاران کودک در افریقا و کشورهای اسیایی همچون پاکست ...

والا بزرگان خودمون همه زدن.

اینقدر راحت ماسک ب چونه هستن و می چرخن 

اون کشوری ک میگی مسولای داشتن مثل مال خودمون هیچی اهمیت براشون نداره....مرگ یا زندگی مردم

تو از کجا میدونی ما عمل نمی کنیم...؟ این حدیث قبول دارم. ولی ن الان ک هیچی سر جاش نیست

خوبه که قبول دارید همین الان هم میشه با توصیه اهل بیت همه چیز رو سر جاش گذاشت،من ان تا بیمار کرونایی داشتم که باهمین موارد تونستن با بیماری شون مقابله کنن و درمان شدن

خوبه که قبول دارید همین الان هم میشه با توصیه اهل بیت همه چیز رو سر جاش گذاشت،من ان تا بیمار کرونایی ...

والا ما ک پیر پیغمبر سرمون میشه شما حیدر حرف میزنید ک انگار فقط شما مسلمنید.

بعدشم استفاده از دارو دکتر اینا خود پیامبر استفاده میکرده.

خوش بحالشون ک خوب شدن.

خداراشکر

اتفاقا اگر بدن خودش مقاومت کنه خیلی هم قوی میشه

من هم همین اعتقاد رو دارم

اما آنفولانزا با سرماخوردگی ساده خیلی متفاوته! 

سرماخوردگی بدون هیچ دارویی دوره ش سه روزه

بعد از سه روز کم کم بهبود پیدا میکنه

من همیشه 3 - 4روز صبر میکنم و حتی قرص سرماخوردگی ساده هم نمیخورم

اما بعد از اون دیگه شوخی نیست! 

من آنفولانزایی گرفتم که 4 ماه درگیرش بودم و بعد از اون هم دچار حساسیت ریوی و... شدم

خیلی از ویروس ها به بستری کشیده میشه و منجر به فوت میشه

اونقدر ها هم ساده نیست

هر اتفاقی و هر متنی میتونه پایه های سیاسی داشته باشه

همونطور که واکسن آنفولانزا میتونه مقدمه ی یک کشتار دسته جمعی باشه این متن هم میتونه

راستش من به هر خبری مشکوکم 😁

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
والا بزرگان خودمون همه زدن. اینقدر راحت ماسک ب چونه هستن و می چرخن  اون کشوری ک میگی مسولای د ...

عزیز من ویروس از نانو هم کوچیکتره که ماسک بخاد جلوشو بگیره شما اگه بیرون بری کلی ویروس از راه حلق وارد بدنت میشه که بدنت دفعش میکنه.ماسک برا اینکه که کسی عطسه یا سرفه ای کرد شاید چند درصد ایمن باشی 

والا ما ک پیر پیغمبر سرمون میشه شما حیدر حرف میزنید ک انگار فقط شما مسلمنید. بعدشم استفاده از دارو ...

از کجای صحبت من این استنباط رو کردید که میگم شما دین و ایمان ندارید؟مطمینا شما از من بهتر هستید،بعد هم کجای حرفای من بود که نباید از دارو استفاده کرد؟؟؟؟بله خود اؤمه هم وقتی بیمار میشدن از دارو استفاده میکردن ،مگه کسی منکر این قضیه است لطفا گارد نگیرید که براتون سوتفاهم ایجاد نشه ،من حرف بدی نزدم که شما انقدر علیه ش گارد گرفتید

عزیزم اطلاعات پزشکی من از شما بیشتر نباشه کمتر نیست.چون فکر کنم خودتون بدونین ادم وقتی بیماری تو خون ...

پشت هم موجی سیاستی هست! 

موندم دیگه به چی میشه اعتماد کرد🤦‍♀️