2777
2789
عنوان

شوهرم شب نمیاد خونه

404 بازدید | 51 پست

جدیدا  همش میگه شبا هم نمیخام بیام خونه روزا هم نیست 

قضیه از این قراره ک من یه پک رژ دیده بودم خیلی دلم خواست بگیرمش 

با اینکه خیلی وقته به خاطر شرایط چیزی از شوهرم نخواسته بودم اینو چون خیلی خوشم اومده بود گفتم میشه برام بخری همش 400 تومنه اینم بگم شوهرم هفت ماهه بیکاره و به بدبختی داریم سر میکنیم میگه کار نیست کار گری و کار سنگین هم نمیتونم بکنم 

خلاصه ازش خواستم برام بگیره از دیروزه که اینو گفتم همش عصبیع گفت میخرم برات ولی امروز هم خیلی عصبی بود رفت و الانم زنگ زدم بیاد بچه رو نگه داره برم حموم میگه ک نمیام خونه دیگه امشب میخام تنها باشم اعصابم نمیکشه درکم کن تنهام بزار شرمندم پیش تو پول ندارم و این حرفا 

بنظرتون کار من اشتباهه نباید میخاستم 

یا داره بهونه در میاره نمیخاد بگیره و به همین بهونه شب نیاد

یا اینکه حق داره بخاد تنها باشه 

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

دارم روانی میشم هیچ جوره نمیتونم قبول کنم شوهرم شب نیاد خونه من فقط اونو شب میبینم

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کجا میره شب؟

نمیدونم میگه میخام تنها باشم 

ینی نمیدونی واقعا بهونشه 

شب نیاد میخاد بره پی خوش گذرونی 

مکه میشه ادم زنو بچش ول کنه شب تنها وقتی کارش ضروری نیس 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

زیاد سخت نگیر خودش میاد

واقعا نمیتونم قبول کنم اینو 

واقعا نداره رژ چهارصدی میخوای چیکار

چله سوره واقعه برای  روزی انجام بدین

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ