2777
2789
عنوان

واکسن انفولانزا

| مشاهده متن کامل بحث + 13542 بازدید | 69 پست
خب اینا درست ولی در شرایط عادی الان شرایط استثنائی هست به علاوه ویروس آنفولانزا تا جاییکه من میدو ...

برنامه ای که با واکسن دارن یه کشتار جمعیه، نزنید، به دوستانتون هم بگید، حالا شاید پنج سال دیگه، یا شش ماه دیگه، هر وقت که امواجشون رو فعال کنند

@anti_vaccine2020

https://instagram.com/anti_vaccine2020?igshid=h9mlpggbn8ek

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زکام فکر کنم سرماخوردگی ساده هست نه آنفولانزا. هرچند منم واکسن نمی زنم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزم اطلاعات پزشکی من از شما بیشتر نباشه کمتر نیست.چون فکر کنم خودتون بدونین ادم وقتی بیماری تو خون ...

بحث راجع به این موضوع خیلی گسترده است که اینجا جاش نیست ولی چیزی که من میگم فراتر از ین حرفاست،حالا که تحصیلات شیمی دارید یه سرچ تو مقالات خارجی درباره اثرات واکسن بر بدن بکنید(چه ایرانی چه غیر ایرانیش) از منابع معتبر علمی

اخه میدونی جالبیش کجاست امسال که واکسن انفولانزا کمه از این مقاله ها من زیاد دیدم پارسال خبری نبود😁 ...

اتفاقا امسال چند برابر پارسال واکسن وارد شده برای اینکه مردم رو حریص کنن میگن کمه

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

پس معلومه تاحالا آنفلوانزا نگرفتی.

بترس از روزی ک سراغ خودتم بیاد

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

۱ خود همه بزرگان الان واکسن کرونا زدن.انفولانزا ک هیچ

۲.واکسن ندارن ک بدن این بحث ها راه انداختن

۳.تا کم میارن حدیث امام وارد بحث میکنن

۴.میگن واکسن کرونا نزنید مغز کنترل میکنن ...

واقعا مگه ما خریم 

هر غلطی کردن هیچی نگفتیم.

خودتون ب خودتون رحم کنید 

لطفا 

پس معلومه تاحالا آنفلوانزا نگرفتی. بترس از روزی ک سراغ خودتم بیاد

من هم انفولانزا گرفتم هم کرونا به بدترین شکل ممکنش،نه واکسن زدم نه حتی داروی شیمیایی خوردم ،با چند تا راه کار ساده درمانش کردم  تو سه چهار روز

۱ خود همه بزرگان الان واکسن کرونا زدن.انفولانزا ک هیچ ۲.واکسن ندارن ک بدن این بحث ها راه انداختن ۳ ...

یه سرچ کن ببین بیل گیتس با یه پشه زیکا چه به سر مردم اورد واکسن که دیگه جای خود

من این چند سال پول نداشتم بزنم آنفولانزا و هر سال بچهام دو سه هفته مریض میشدن در حد بیمارستانی...

ولی خواهرم هر سال میزد و اصلا یکبار هم مریض نشدن.حتی پیش منم میومد

امسال نیست میخوان با اعتقادات مردم دهنمون ببندن

۱ خود همه بزرگان الان واکسن کرونا زدن.انفولانزا ک هیچ ۲.واکسن ندارن ک بدن این بحث ها راه انداختن ۳ ...

حدیث امام دقیقا برای همچین وقتاییه!وقتایی که ما مشکل داریم و باید بدونیم راهکار سبک زندگی سالم چیه.اگر ما به حدیث امام عمل میکردیم الان انقدر گرفتار نبودیم