2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 83 پست
دقیقا خودمم دارم مادره فک میکنه چون مادره بچه هاش باید از همه چی بگذرن براش چون مادره مادرم خیلی شخص ...

میدونی مشکل چیه عزیزم مشکل شوهرای مان ک بچه ننه ان شوهر من روز اول ک اینجوری باهام حرف زد میرفت تو شکمشون هیوقت ماجرا ب اینجا نمیرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن  براچی هروز میری و کاراشون میکنی ؟دور و دوستی همش چی میخای اونجا

دیگه چون از اواسط بارداریم برا حمالیشون نرفتم اینجوری اون روی خودشون رو نشون دادن و توهین کردن

خوبه ک شوهرت پشتته 

اولاش اصلا نبود ولی رفتار بابا و مامانش رو دیده دیگه پس نمیکشه میگه دلم شکسته ازشون بی احترامی ب تو بی احترامی ب منه عقط دعا کن همین بمونه تو مغزش

میدونی مشکل چیه عزیزم مشکل شوهرای مان ک بچه ننه ان شوهر من روز اول ک اینجوری باهام حرف زد میرفت تو ش ...

من شوهرم تو دوران مجردی خیلی احترام توجه برای مادرش قائل بود پدرشوهرم برادر شوهرم همش تو حال خودشونن شوهرم پسر بزرگس تو هر زمینه ای غم خوار مادرش الا تقی به توقی میخوره ها مادره بهش بر میخوره اینکه من دنیات بودم نفست بودم حاضر نیس توجه شوهرمو نصبت بهم ببینه باز میخاد مال اون باشه

من اوایل ازدواج می رفتم خونه مادرشوهرم کلا مثل مهمان ها می نشستم جاری ها بیان ازم پذیرایی تازه با کسی هم حرف نمیزدم فقط بله و نه جواب سوال هارو می دادم

زرنگ باشین

تازه همشون کلی ازم حساب می بردن  

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم

از بس حرف نزدی 

دلیل نگفتی ، شوهرت سکوت کرده سو تفاهم پیش اومده

اونا فکر میکنن تاقچه بالا میزاری و نمیری

چطور جاریات میرن گلایه میکنن شما سکوت؟!!!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من اوایل ازدواج می رفتم خونه مادرشوهرم کلا مثل مهمان ها می نشستم جاری ها بیان ازم پذیرایی تازه با کس ...

خدا نده از این جاری ها

لابد فکر میکردی پرنسسی ، بقیه کلفت شما

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

تو یه خونه هستید؟ اگه اینجوریه حتما خونه بگیرید از اونجا برید

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اولاش اصلا نبود ولی رفتار بابا و مامانش رو دیده دیگه پس نمیکشه میگه دلم شکسته ازشون بی احترامی ب تو ...

دقیقا ۶ ماه پیش خانوادش بهم بی احترامی کردن شوهرم برای اولین بار باهاشون دعوا جنجال به پا کرده خیلی دلش ازشون گرقته بود میگفت اره اشتی کنیم فلان میکنم دیگه میدونم چیکار کنم الا بعد ۶ ماه اشتی کردیم ینی همه چی یادش رفته من خیلی کینه ای هستم اصن دلم صاف نمیشه

من شوهرم تو دوران مجردی خیلی احترام توجه برای مادرش قائل بود پدرشوهرم برادر شوهرم همش تو حال خودشونن ...

مادرشوهر و پدرشوهرم میگن مردی ک ب زنش احترام میذاره زن ذلیله مرد باید زنش رو بزنه من با یه همچین ادمای مریضی طرفم

من اوایل ازدواج می رفتم خونه مادرشوهرم کلا مثل مهمان ها می نشستم جاری ها بیان ازم پذیرایی تازه با کس ...

وا🙁

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

از بس حرف نزدی  دلیل نگفتی ، شوهرت سکوت کرده سو تفاهم پیش اومده اونا فکر میکنن تاقچه بالا میز ...

والا پدرشوهر من اینجوریه ک جاریم بیچاره میگفت چرا باهام سنگینین فقط تیکه تیکه اش نمیکردن منم هروقت خواستم بگم شوهرم نذاشت الان میگه کاشکی میذاشتم بگی تا اینجوری نگن