2777
2789
عنوان

چه گیری کردم از دست فامیل

279 بازدید | 11 پست

چند وقت پیش یه سر رفته بودم مسافرت شهری که خونه مادر زن داییم اونجاست، مهمون یکی از فامیل های شوهرم بودیم، وقتی رفتم به زنداییم زنگ زدم گفتم ما فلان شهریم اگه آدرس پارچه فروشی ارزون داری بده که تا اینجام برم بخرم، آدرس داد رفتم خریدم وقتی برگشتم  زنداییم که همسایمون هست اومد خونم پارچه ها رو دید من چون فکرش رو میکردم که اونم پارچه بخواد و اینکه قیمت ارزون بود یه مقدار بیشتر خریده بودم، که اون رو پولش رو داد و برداشت

حالا من بعدش رفتم همون شهر دوباره چون رنگی رو که خیلی دوسش داشتم اون برداشته بود، رفتم همون رنگ رو با رنگ های جدیدی که آورده بود و خیلللللللی قشنگ بود یه مقدار خریدم، ولی فقط اندازه دوختن مانتو برای خودم

حالا پیام داده اومدی خونه ام پارچه های جدیدت روهم بیار چون میخوام اون پارچه خودم رو بدوزم، میخوام مانتوم تک رنگ نشه با پارچه ها تو قاطی کنم

من نمی خواااااااااااام بهش بدم، از یه طرف میترسم ناراحت شه🙄😐

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

😁😁😁موندم چی بگم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش رو بگو ... بگو که فقط اندازه ی مانتو خودم پارچه گرفتم 😊

اصلا موندم چطور روش میشه بگه، خوب قحطی پارچه که نیست بره بخره به من چه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

کدوم شهره که انقد ارزونه پارچه هاش؟!

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اصلا ناراحت بشه .خب اینجور ادما رو باید ناراحت کرد و گرنه دست از سرت بر نمیدارن .یاد زن عمو خودم افتادم اویزوون .این خوبه پولشونو میده زن عمو من پولشم نمیداد 😑

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
کدوم شهره که انقد ارزونه پارچه هاش؟!

صاحب پارچه فروشی کرونا گرفت مرد خواهر😁😁

اصلا ناراحت بشه .خب اینجور ادما رو باید ناراحت کرد و گرنه دست از سرت بر نمیدارن .یاد زن عمو خودم افت ...

دقیقا میدونم الان شوهرم اگه بفهمه میگه ببر بده من برات میخرم دوباره ولی آخه اولین بارش نیست آخرین بارش هم نخواهد بود فقط چون خیلی باهاش دوستم میترسم بد شه

صاحب پارچه فروشی کرونا گرفت مرد خواهر😁😁

ای بابا خدا بیامرزه

انقد دنبال پارچه ارزونم😅

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊