2777
2789

تاحالا برای خودش نخوابیده همیشه رو پاخوابیده و اینکه تو این ۲ سال و نیم ندبدم شب بخوابه صبح پاشه . جدیدا تا صبح ۵ ۶ باری بیدار میشه . چیکار کنم دکتر ببرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت کرده یکی بخوابوندش.

دیگه کم کم بذار خودش بخوابه.چراغهارو خاموش کن کنارش دراز بکش خودتو بزن به خواب.کم کم یاد میگیره خودش بخوابه.شاید سیر نمیشه واسه همین هی بیدار میشه🤔

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
عادت کرده یکی بخوابوندش. دیگه کم کم بذار خودش بخوابه.چراغهارو خاموش کن کنارش دراز بکش خودتو بزن به ...

سیرشم کردم مگه میشه تو این دوسال و نیمه یه بار سیر نشده یعنی؟بیدار میشه دادو بیداد میکنه عصبی شدیم دیگه نمیکشم یا من باید برم تیمارستان یا خودمو بکشم نمیدونم بریدم دیگه . فردا حتما میبرمش دکتر دارو خواب اور بده 😭

سیرشم کردم مگه میشه تو این دوسال و نیمه یه بار سیر نشده یعنی؟بیدار میشه دادو بیداد میکنه عصبی شدیم د ...

ببر دکتر.شاید ویتامینی آهنی چیزی کم داره عصبی شده بچه🤔 میفهمم چی میگی .خواهزاده منم اذیت میکنه.الان ۴ سالشه خواهرم از دستش قرص اعصاب میخوره🤕شبها یه جور اذیت میکنه روزها یه جور.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ببر دکتر.شاید ویتامینی آهنی چیزی کم داره عصبی شده بچه🤔 میفهمم چی میگی .خواهزاده منم اذیت میکنه.الان ...

دقیقا دقیقا دقیقا به قرص احتیاج پیدا کردم متاسفانه دیگه جدیدا میزنمش . نگران ایندشم . حتما فردا میبرم دکتر . بچه کوچیکمم شبا بیدار میکنه . حسرت دارم یه شب بخوابه صبح بیدار شه . روزا هم اگه نخوابه شب بخوابونمش باز بیدار میشه تاصبح . باورتون نمیشه دوشب پیش ۱ ساعت یبار بیدار شد .

دقیقا دقیقا دقیقا به قرص احتیاج پیدا کردم متاسفانه دیگه جدیدا میزنمش . نگران ایندشم . حتما فردا میبر ...

آخی😟 بعضی بچه ها کلا مدل خوابشون همینه.هوشیار میخوابن.دکتر گفت بچه ای که باهوشه اینجوریه.از خواهرزادم تست هوش گرفت گفت خیلی باهوشه.علت کارهاش هم همینه.

نزنش.گناه داره.اعتماد بنفسش کم میشه.ترسو میشه.شرایطت سخته درک میکنم.کاش کسی بود کمکت کنه.

آخی😟 بعضی بچه ها کلا مدل خوابشون همینه.هوشیار میخوابن.دکتر گفت بچه ای که باهوشه اینجوریه.از خواهرزا ...

هیچ کسو ندارم . تازه یه بچه شیر به شیره هم دنیا اومده خدا منو خواستو اون یکی نرماله . ولی واقعا گاهی نفسمو قط میکنم که مبادا بیدار شه . دیگه بریدم . خوبه که باز شما منو درک کردین به هر کی میگم یچیزی میگه . یکی نمیگه درکت میکنم تا دلم اروم شه 

آخی😟 بعضی بچه ها کلا مدل خوابشون همینه.هوشیار میخوابن.دکتر گفت بچه ای که باهوشه اینجوریه.از خواهرزا ...

اخه باهوشم نمیشه گفت . هنوز  حرف نمیزنه تک توک یچیزی میگه . من اشتباه کردم هم خودمو ازار دادم هم پسرمو باید سر این قضیه دکتر میبردمش .‌اونقد اذیت میکنه به هزار مرض دچار شدم . الانم با ۱۵ کیلو وزن رو پاهامه .‌اخه بزارم زمین اونقد دادو فریاد میکنه کوچیکه هم بیدار میشه