2777
2789
عنوان

سلام علت بیخوابی کودک ۲ سال و نیمه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 20 پست
هیچ کسو ندارم . تازه یه بچه شیر به شیره هم دنیا اومده خدا منو خواستو اون یکی نرماله . ولی واقعا گاهی ...

دوست خواهرم هم کم آورده بود دیگه واقعا نمیتونست.یه روز اومده بود خونه خواهرم من حرکاتشو که دیدم فهمیدم بنده خدا واقعا قاطی کرده و مشکل روحی پیدا کرده از دست بچه هاش.حرکاتش از حالت نرمال خارج شده بود.بهش گفتم برو پیش روانپزشک تا دارو بده بتونی این شرایطو تحمل کنی.الان چند ماهه تحت نظره از این رو به اون رو شده😀یه مامان شاد و پرانرژی شده.

آخه اونیکه درکت نمیکنه از نزدیک همچین چیزی ندیده ولی من دارم میبینم که خواهرزادم چی به سر خواهرم داره میاره🤕فکر کن یه پی پی کردن ساده چیه.واسه اونم ادا درمیاره.پیپیشو چند روز نگه میداره  حالش بدمیشه میبرنش دکتر🤕تب و درلدرد میگیره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اخه باهوشم نمیشه گفت . هنوز  حرف نمیزنه تک توک یچیزی میگه . من اشتباه کردم هم خودمو ازار دادم ه ...

دیر حرف زدن به هوش ربطی نداره.ژنتیکیه.

ببرش دکتر یه چکاپ بشه خیال شماهم راحت بشه.بدعادت شده دیگه.خواهرزاده من ۴ سالشه هنوزم خودش نمیتونه بخوابه.باید بخوابوننش🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیر حرف زدن به هوش ربطی نداره.ژنتیکیه. ببرش دکتر یه چکاپ بشه خیال شماهم راحت بشه.بدعادت شده دیگه.خو ...

یا امام رضا دارم روانی میشم اونقد تکون دادمش رو پا مفصلم درد میکنه  دیگه واقعا منم مثل اون خانوم شدم از ۶ که خوابید ۸ پاشد فکر نمیکردم ۸ پاشه از صبح اونقد گریه کردم دارم میمیرم 

یا امام رضا دارم روانی میشم اونقد تکون دادمش رو پا مفصلم درد میکنه  دیگه واقعا منم مثل اون خانو ...

الهی🙁تنهایی خیلی سخته دوتا بچه کوچیک بزرگ کردن.اگر فکر میکنی اعصابت به هم ریخته شماره دکترشو بدم زنگ بزن.ویزیت آنلاین میکنه‌.

عزیزم بچه تون را بردید دکتر؟داروی خواب چی بهش داد؟ منم دخترم کلااافه ام کرده.  تا صبح یک ساعت ...

عزیزم دندونش بوده . الان گوش شیطون کر بهتر شده . احتمالا برای شمام دندونه . شبا بهش اب بدید  بیدار شد از خواب .