2777
2789
عنوان

چجوری جبران کمم

124 بازدید | 8 پست

خانما چند سال پیش داداش بزرگم سر عروسیم بهم سرویس طلا داد‌.  اون زمان سه چهار میلیون بود الان حدود ۵۰ میلیون میشه. من فکر میکردم میتونم یجوری جبران کنم اما بعید میدونم دیگه بتونم اوضاع مالی خوبی هم نداریم. چیکار کنم بنظرتون. خیلی فکرم مشغوله.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰ میلیون؟ اصلا تو بگو ۲۰ میلیون واقعا نداریم

عروسی خودت سرویس نداشتی اونو بدی؟

هیچ طلایی نداری؟؟

سنگای سرویس شناسنامه دار باشن فکر کنم بتونی بفروشی بدون نگین بخری

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖