2777
2789

یعنی چی آخه؟؟ هرروز داره همه چی گرونتر از قبل میشه، خودم باور نمیشه این چار قلم جنس شده ۲۸۰🥺

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

چوب شورو دیدین؟  ۴ تا دونه بی نمک گذاشتن  تو پاکت😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

خدایی مسخره نیست؟؟؟

من دیگه واقعا قیمت‌ها رو نگا نمیکنم جالبه همه فروشگاه‌های تخفیف میدن مثلاً قیمت‌ها اصلا عجیبه تخفیفاشون عجیبتر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چوب شورو دیدین؟  ۴ تا دونه بی نمک گذاشتن  تو پاکت😐

واقعااااا، بعضی چیزا اصلا قابل خوردنم نیست

خدایی مسخره نیست؟؟؟

اینا که چیزی نیستن  واقعا چرا ۲۸۰ شدن😫

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من دیگه واقعا قیمت‌ها رو نگا نمیکنم جالبه همه فروشگاه‌های تخفیف میدن مثلاً قیمت‌ها اصلا عجیبه تخفیفا ...

ولی کوروش خیلی خوبه تخفیفاش رفاه شامپو گلرنگ میده ۲۱ از کوروش گرفتم ۱۷

همسرم دلیل من است. 💜🌱

امروز پدر و مادرم رفتن بیرون خرید ، برگشتن انقدر ناراحت بودن😭😭چیز خاصیم نخریدن ولی کلللی پولش شد

بابام چند روز پیش رفت ۲ تا شامپو خرید با ۵ تا مسواک ۳۰۰ تومن🙁🙁

The past can hurt, you can either run from it or learn from it