2777
2789
عنوان

چکار کنم همه راجبم نظر ندن

74 بازدید | 4 پست

یکی از آشناها دماغ عمل کرده رفتیم بهش سر بزنیم مامانش میگه تو هم این دسته بیل رو عمل کن 

بعد دماغ من‌خوچبه عکس گذاشتم همه گفتین خوبه

واقعا خسته شدم از دخالت های بیجا 

بچه ها میشه لطفاً بگین ببینم منو‌تو‌۱۷ـ۱۸ سالگی لیزیک میکنن که بعد عمل بینی کنم یا نه؟

وا؟؟؟؟؟. هیچی بهش نگفتی؟؟؟؟؟

اصلا گیریم دماغ تو بد و افتضاح، به هیچ احدی ربطی نداره تو چیکار میکنی یا نمیکنی! بر میگشتی میگفتی من مه از دماغم راضیم ولی شما هم کاش دخترتون رو جای عمل بینی میبردین پیش روانپزشک یه کم اعتماد به نفسش بیشتر میشد این حجم از خود کم بینی واسه آیندش خوب نیست

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم حامیم نیست اگه جواب بدم

همین مامانت حامی نیس ک دیگرانم فهمیدن میتونن ب حریمت تجاوز کنن، حالا ک اون حامی نیس، خودت یک تنه حامی خودت باش، اگر کسی راجع ب قیافت نظر داد صااااف تو تخم چشاش نگاه کن و بگو ببند دهن گشادتو، یا هر جوابی ک توی ذهنته، خشمت رو بکوب تو صورتش و از اونجا پاشو برو، چندبار ک ازت واکنش ببینن دیگ جیگر نمیکنن از این غلطا کنن

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊